![]() |
|
arka torsiyon sorunu ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2012 Saat 11:11 |
arkadaşlar 2006 model 206 1.4 aracımla sağa yada sola manevra yaptığımda sanki arkadan bilya sesi geliyor. demire bozuk parayla vurmuş gibi. çok rahatsız etmiyor ama yine de sorunu çözmek istiyorum. torsiyon diye bir şey duydum ondan olabilir mi
![]() |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen torsiyon olabilir bu araçlarda sürekli bozar,
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 ay önce 650 tl verip komple yeniledim torna+bilyalar+burçlar+amörtisorler + 4 saat sürdü şimdi kasislerden geçerken amörtisörun varlıgını hissediyorum.
|
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
kesinlike torsiyondan, aynı sorun bende de var aynı sesi duyuyorum, 600tl en az baya bi ustaya gösterdim yakın rakamlar söylediler. usta şunu da söyledi ama, hayati bi sıkıntısı yok, ses rahatsız etmiyorsa bi soruna yol açmaz dedi ama @taskin arkadaşımın söylediğini duyunca yaptırasım geldi.... lakin benim araç da acayip derecede konforsuz şu an, şahinden kartaldan beter durumda yolu hissettirmesi açısından, sanki direk yolun üstünde koltuğumla sürükleniyorum gibi sert
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
:) teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için. ses rahatsız edecek duruma gelene kadar devam o zaman..
![]() |
|
![]() |
|
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde başımdan torsiyon geçtiği için şunu söyleyebilirim; Sesin rahatsız etmesi yakındır. Bi yerden sonra kasislerden geçerken gacur gucur sesler çıkarmaya başlıyor. Fiyat olayında ise parçalardan çok işçilik parası fazla.
|
|
Peugeot 306 xr platinium (2001)
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
307 lerdeki travers burcu dediğinizle aynı galiba bu travers burcu ama yanlış bilmiyorsam 30 lira civarında parça fiyatı.. 600 lira çok yüksek değil mi?
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
sadece burç değil, torsiyon kol ve bilyaları vs komple değişim+ işçilik üstte arkadaşın da dediği gibi parçalardan çok işçilik alınıyor bu değişim olayına da |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
mmuussaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Aynı sorunu bir yıldır yaşadım. İlk başlarda ses metalik gibi cık cık ederken sonradan daha tok bir sese dönüştü. denildiği gibi 600-700 arası bir fiyat aldım birçok yerden.Zaten sadece 400tl tornacı işçilik alıyor(Anlamadım gitti neden bu kadar yüksek) Sonunda arka tekerleğin yamulduğunu farkettim, yani araç düz durduğunda lastiğin yukarı bakan kasımı biraz içerideydi. Bende bunaldım ve verdim arabayı şimdi yapılıyor. Bakalım nasıl bir fark olacak.
|
|
2001 Pug206 1.4
Atiker LPG |
|
![]() |
|
arkadaşlar torsiyon sorununu çözdüm. arka amortisörler değişti+ iki tekeri birbirine bağlayan uzun demir çubuk var onların uçlarını tornaya gönderdi. 40 tl tuttu torna. şimdi ses yok. toplamda işçilik dahil 300 TL mal oldu.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |