![]() |
|
beyaz duman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2012 Saat 23:22 |
arkadaşlar arabama 2 gündür binmiyordum bugün bindiğmbe birşey dikkatimi çekti beyaz duman çıkıyordu elimi eksoza tuttum duman kokusuz bildiğiniz su buharı gibi park halinde pek yok fakat gaz verince çıkıyor havalar pek soğukta değil neden olabilir sizce tehlikeli bir durummu???
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BU KONUDA YARDIM EDECEK ARKADAŞ YOKMUU???
|
|
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
sebebini bilmiyorum ama sen her ihtmale karşı arabanın suyunu kontrol et. radyatör su kaynatmış olabilir..
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
mavi duman yağ yakmaydıda beyaz duman bişey değildi sanırım motor soğukken belki normaldir yada sumu kaçıyor acaba silindirlere görmek lazım yanıltmak istemiyorum
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
contayla alakalı olabilir aracın su seviyesini bir kontrol edin .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Normalde beyaz duman sogutma suyunun yakildiginin isaretidir. Saniyorum siz bu beyaz dumani sadece ilk calistirmada aldiniz. Bu durumda beyaz duman olarak yogunlasmis suyun atildigini gordugunuzu dusunuyorum. Eger aracin sogutma suyu seviyesinde eksilme yok ise durum gayet normaldir.
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Soguk motor calısmada beyaz duman atar durum normal ama eger sıcakkende calıstırdıgında atıyorsa sogutma su sevıyesını kontrol et.Mavı atmasında :)
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
turbo27 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
dizelmi benzinlimi??
|
|
yaptıgın işi teslım ederken, kafanda ufacık bı suphe varsa bıle, emin ol, o iş olmamıstır...
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
xt premium %99 benzinlidir :)
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
benzin/lpg bugün sanayideydim usta yağını falan kontrol etti suyunu kontrol etti arabada birşey olmadığını söyledi çıkan dumanı oradada kontrol ettik gündüz vakti fazla yoktu( kimisi conta yakmışsındır falan dedi tırstım) usta öyle birşey olsa burası dumana boğulurdu dedi rahatladım...suda atıyordu su atması motorun ii olduğunu gösteriyormuş...cevaplar için tşkkürler...
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |