![]() |
|
ön konsol aydınlatma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2012 Saat 21:41 |
arkadaşlar 2000 model 206 xr aracımın ön konsulunda yani klima düğmelerinin olduğu kısım da hiç aydınlatma yok.. bende ampul patlamıştır diye konsolu kırmadan zarar vermeden sökmeyi başardım.... ama gel gelelim orda ampule benzeyen bir şey bulamadm... acaba bızım on konsolda ışıklandırma yokmu? varsa nerde olduğunu bilen arkadaşlar yardmcı olursa memnun olurum... tşk ler.
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
ooo çok tşk ler ya Allah razı olsun.. peki bu ampuller küllü ampulu ile aynımı acaba ?
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar buna benzer sılkıntı benim 307 dede var ne yapabilirim.iç aydınlatmada esp kapı kilit düğmesi küllük ve far yükselik ayarının aydınlatmaları arac ilk çalıştığında 1-2 kere yanıp sönüyor.Daha sonra hiç yanmıyor.İlimizin en iyi elektirkçisine gözterdim anlamadı beyinden dedi gecti.Yardımlarınız bekliyorum..
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
pejo nun sitesinde de her modelin kullanım klavuzu var bir bakın isterseniz. üretimi bitmiş araçların bile var
|
|
![]() |
|
bluefire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Selamlar
Bu konuya ben de bir katkıda bulunmak istiyorum. Biraz eksik kaldığını düşünüyorum. 307 için de yukarıdaki linkte anlatıldığı gibi sökülüyor klima konsolu. Olduğu gibi tek parça zaten. Ama bu linkteki gibi içini açmasanız (ben açtım çok zor topladım ) çok daha iyi olur. Arkasına elinizi uzatırsanız lamba duyu gibi bir parça var. Tutup çevirmeniz yeterli. Bu parçayı çıkarıp lambayı değiştiriyorsunuz ve yerine tekrar aynı şekilde takıyorsunuz. 307lerde yol bilgisayarının arkasında da aynısından 3 tane var. Önce onları inceleyip yaparsanız daha kolay olur. Yol bilgisayarının sökülmesi bayaca bi kolay zaten. Yukarı doğru bastırdığınızda direk çıkıyor yerinden. Bu arada bu ampüller T5 olarak geçiyor. Yol bilgisayarının ekranı lambaları çalıştığı halde sönük olanlar için bunun led versiyonunu denemelerini öneririm. Ben bayaca fazla ışık veren bir çiftini 9 TLe Şaşmaz Oto Sanayide "klips dünyası " diye bir yerden aldım. Sonuçlar çok başarılı. |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bende de var aynı sikinti hatta o sıkıntı sayesinde foruma katıldım. Ve hala aynı forumda araştır elin yatkinsa halledersin yok değilse hic bulaşma işi ehline bırak bence.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
güzel ce anlatılmış video da. ama hiç uğraşmadan elektrikçi güzel bi şekilde hallede bilir el beceri. iş takibi yoksa.( söküm sırası gibi)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |