![]() |
|
otomatik de peugeot mu honda mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2012 Saat 17:46 |
![]() ![]() |
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeot AL4 de başarılı değil ama auto6r olan dizel otomatiklerinde çok başarılı.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Üstad;uzun süredir gerek yerli gerek yabancı forumlardan takip ediyorum ,servisi ile de birebir görüştüm dünyada otomatik şanzumanlarda honda aldığı ödüller ve müşteri memnuniyetinde ilk sıradaymış.
|
|
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
kesinlikle HONDA hayat onda.. bir daha dönüp bakmazsın pejoya ama malesef hala dizeli yok. ve ne büyük eksiklik bilmiyorlar. toyota bile sonunda getirdi. cılız motor ama nasıl sattı
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
hondaq hocam naptın pejonun otomatik vitesi ile honda karşılaştırılır mı
otomatik şanzımanda ya honda ya opel alacaksın
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
tayfun115 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: antlya/manavgaT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfun115
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şanzıman deyince aklıma direk DSG şanzıman gelir..yani vw..zaten adamlarda biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu diyor..
|
|
![]() |
|
eyvallah arkadaşlar.hepiniz hondada karar kıldınız.bakalım nasip...
|
|
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar Honda iyidir tabi ama bir numara filan değildir kesinlikle. Passat 2006 140 BG , BMW 320 2011 184 BG kullandım kısa ve uzun yolda, bunlardan sonra c180 2011 in otomatiği kütük gibi geldi. Ama siz Honda müthiş Dünya ödülü almış demişsiniz. Ara geçişler, manuelden daha hızlı , yakıt tasarrufu konusunda DSG ve BMW üstüne de ben tanımam.
Honda ya gelince bende Honda almayı düşünüyorum. Dış güzelliği fiyatına göre iyi. Ama benzinli bir honda beğenmediğiniz 110 BG dizel Focusu yiyemez. Ben bundan sonraki aracımda dizel istiyorum.
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
sende haklısın kardeş.yakıt tasarrufu araçlarda önemli ama bizde LPG taktırırız ne yapalım artık
![]() |
|
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
yes you are right
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |