![]() |
|
Araç alacağım yardımınıza(Bilginize) ihtiyacım var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onur3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2012 Saat 12:24 |
Sa. Arkadaşlar 2. bir araç almayı düşünüyorum.
---Sizce aşağıda sıralayacağım araçlardan hangisini düşünmeliyim bana - ve + yönlerini söylerseniz sevinirim.
---Yani bu araç az yakar ama performas düşük bu çok yakar ama performas war bu az yakar ama performası yüksek.
---Ve genel aızaları nelerdir parçaları pahalımıdır..
---Hangi modelleri daha full
---Minimum kaç mode olmalı
---Minumum kaç km de olmalı
---Vs. gibi
Citroen C4 1,6 HDI (92-110bg)
Toyota Auris 1,4 D-4D (90 bg)
Hyundai i30 1,6 CRDI (90-115bg)
Ford Fiesta 1,4-1,6 TDI (70-90bg)
Peugeot 308 1,6 HDI (90bg)
|
|
206 Feline - 1,4 HDI 70HP
Şeytan Kırmızısı 16" Pejo GTI Jant |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cidtoen c4 1.6 hdi 110 hp sx ya da sx pk modelini tavsiye ederim. 110 luk motorları olan bütün donanımlarında esp standart
peugeot 308 1.6 112 hp hdi auto 6r (6 ileri otomatik) tavsiye ederim. donanım olarak premium, millesim, sportium, envy. Fiesta zaten alt segmenttir. Ford düşünürsen focus olmalı. Citroen ve peugeot, 110 hp 290 tork üretebilen performanslı bir motora ve oldukça düşük yakıt tüketimine sahiptirler.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
içlerinden sadece aurisi 1 sene kadar kullandım abimde vardı sorunsuzdur,ama konfor yok .
forddan ve hyundai den uzak durman yararına olur. eğer uzunca zaman kullanacaksan c4 al ama oda uzzun vadede 2.el de ölü fiyatına gidiyor 308 ise iyi arabadır konforludur oda 2.elde 100.000 den sonra zor satılır onuda anlamam zaten vw grube ve opelleer 300.000 de sanki sıfır gibi satılıyor halbuki hdi motorun üzerine motor tanımam
Düzenleyen feline - 29 Mayıs 2012 Saat 13:58 |
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
bence 308 daha porformanslı ama 110 gb lik olanı al derim 90 tatmin etmeyebilir
|
|
![]() |
|
onur3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
ford ve hyundai eledim zaten ford fiesta küçük araç sarmıyor elimde 206 war aynı araç istemiyorum.. babamın aklı az çok aurisde kalmıs biraz geniş diye. geçende 110bin km yapmış bir auris test sürüşü yaptım araç sıfır gibi ses çıkmıyor.
Şimdi c4 ile 308 arasında kaldım c4 kasa (sportif) , 308 6 ileri vites olması benim ilgimi çekiyor:)
bu ikisini genel sorunları varmıdır?
kaç km bir 2. el araç almalıyım
c4 110 bg ile 308 112 6ileri nin yakıt tüketimleri nelerdir arkadaslar? Düzenleyen onur3434 - 29 Mayıs 2012 Saat 16:26 |
|
|
![]() |
|
efe1988 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
ablamda auris var gerçekten arka kısım geniş taban düz olması ve yatırılabilir koltuklar vasıtasıyla yol tutuşu oldukça güzel ve sessiz araç tavsiye ederim bulabilirseniz elegant alın
|
|
![]() |
|
erenöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
bahsettiğiniz araçlardan bildiğim kadarıyla en sorunsuzu auristir tabi en pahalısıda::) |
|
307 SW 1.6 OV PACK
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
auris ve 308 karar senin ikiside harika. ama dizel otomatik al derim c4 lerin bir türlü ortadaki kadranına ısınamadım. çok iğrenç duruyor. reno sceniclerde fena değil mesela
|
|
![]() |
|
haklısın o kadran çok tipsiz:))) neden otomatik?
|
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Bu seçeneklerden Auris derim direk..Ama bu kategoride Focus yada yeni Astra da iyi seçenekler olabilirdi motor konusunda özellikle..
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
normal vites amelelik te onun için bu işkence gibi bişey. ancak hiç otomatik kullanmamıs kişilere de bu durumu anlatmak zor zira yaşamalısın
"gözyaşı geceleri" gibi anlatılmaz yaşanızr otomatik hissi.
|
|
![]() |
|
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
auris al rahat et dostum,,,etrafına bakınca nissan,honda,volvo,toyota servisleri yok gibi nerdeyse,,,çünkü çok fazla arıza çıkarmazlar çünkü,tabi benim çıkarımım bu,,,kesin doğrudur diyemem tabi kiiii...
|
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiesta ve hyundai den uzak dur... Hele Fiesta, şirket aracı olarak kullanıyorum, tam bir hayal kırıklığı..
Auris, Toyota kesin al.. Ama tam otomatik olsun, tiptronik ten kaç.. şanzımanı kötü.. 308 kuzenimde var, duruşu çok hoş, ama hiç kullanmadım; kendisi oldukça memnun ..
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
|
aslında tek kelimeyle dsg şanzıman dizel al derim ama bütçe meselesi vw veya skoda çok iyi
|
|
![]() |
|
doğru toyotanın pek servisi yok zaten sağlam araçlar onu biliyorum test ettiğimdede inanılmaz az motor sesi ama araçta 190 tork war 206 da 150 böyle küçük motorlu araçlardan sıkıldım haz alamıyorum :).. ford focus gzl ama fordların hepsi içeri çok motor gürültüsü veriyor..vw herkez al der alman arabsı opelde astra alamn arabası ama kime sorsam alma der arızası bitmez ençokta turbo arızası veriyorlar diyor.. keza astra geniş gzl araç.. otomatik vites bir kaçkere kllanmıştım ama yılların verdiği manul kllanım performas onda hissedermiyim bilemiyorum.:S seçenek 2 den 3 e çıktı auris, c4, 308 :(( |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |