![]() |
|
306 nın göstergesinde anahtar sembolü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aykut06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2012 Konum: pejo sahibiyim Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2012 Saat 10:28 |
öncelikle bu site yönetimi ve bu sitedeki arkadaşların yapmış oldugu yorumlardan dolayı teşekkür ederim,çok faydalı olduguna inanıyorum ilginize teşekkürler. ben 2 ay önce 1999 model pejo 306 xr aldım aldıgımdada depriyaj ve fiteste sıkıntım vardı ayrıca depriyaja bastıgım an az da olsa bir ses vardı ben ustaya gösterdim sorun yok fazla basılı tutma dedi fakat dün yaklaşık 4 km yol yaptım ve park halinde bıraktım aracı daha sonra bu aracın depriyaj pedalına bastıgım an pedal takılı kaldı ve araçtan bu çıkan az sesin fazlası çıktı ve fites geçmez oldu büyük bir ihtimal depriyaj balatasını yedik gibi geliyor,ayrıca bu kantak açıldıgında km ile beraber yanan anahtar sembolü yanık olarak kalması bundanmı oldugunu merak ediyorum.ben antalya manavgatta ikamet etmekteyim araç konusunda yeni ve tecrübesizim bakım olarak ne tavsiye edrsiniz?
ilginize şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
|
aykut06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2012 Konum: pejo sahibiyim Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayrıca bu aracın ruhsattda 306 1.6 yazıyor ama silindir haçmi 1761 gösteriyor bu araç 1600 motormu 1800 motormu ..pejo 1999 xr modeli benzinli...
|
|
![]() |
|
muho ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
evet anahtar sembolünün yanık olarak kalmasının sebebi bu motora giden bağlantıda sorun olduğunu gösteriyo arıza ışığı ve muhtemelen debriyaj telinde kopmuş olabilir aynısı benimde başıma gelmişti bastığımda debryaja tak diye ses geldi ve takılı kaldı ve debriyaj teli kopmuştu son durumu nedir arabanın hala o şekilde mi duruyo. sorunu halledincede o yanan arıza ışığı sönecektir zaten.
|
|
![]() |
|
evet şu an işte servisten biri ile gidik kaldıgı yerden alacagım aracı fazla masraf çıkarmasa bari..ilgine teşekkürler
|
|
![]() |
|
muho ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
ben yanlış hatırlamıyosam teli 35-40 lira ya almışrım 20 lirayada değiştirttim. ama servis değil sanayide ustama yaptırttım, eğer servisteyse daha yüksek çıkacaktır fiyat.
|
|
![]() |
|
iğşallah telidir ama depriyaj balatasıda olabilir?o olursa kafadan 500 yer gibi geliyor çok abartı ses çıkıyor çünkü depriyaja basınca..
|
|
![]() |
|
sizin araçta bu olay olmadan göstergesi anahtar işareti gösteriyormuydu
oda kafama takılıyor,tyag diyolar ama bu olay olmadan 3 gün önce yanmıştı yag durumu iyi eksilme ve kirlenme yok,depriyaj arızasından oluyormu bu aahtar sembolü
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Merhabalar, Yeni uyelerimizi daha yakindan tanimak isteriz. Bu baglamda asagidaki linke ugrayabilirseniz sevinirim. http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yeler%DDm%DDz%DD-taniyalim Anahtar sembolu aracinizin bakimina ne kadar kaldigini gosterir. Belirli bir kilometre kala yanip sonmeye hatta biplemeye baslar. Onun debriyaj veya vites ile uzaktan yakindan alakasinin oldugunu sanmiyorum. |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
motor hacmi ruhsata yanlıs işlenmiş olabilir. satarken problem olabilir düzelttir bence memurun yani dolduranın ihmalidir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |