|
HDI için kırmızı antifiriz mi? yeşil antifiriz mi? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 Saat 15:20 |
|
HDI motor antifirizi değiştiren varmı hiç arkadaşlar aranızda??.. orjinalinde sarı renkli.. Normalde kırmızı antifirizler bariz kırmızı oluyor.. anlayamadım bu nedir..
Sızdırmazlık malzemesi ve motorun blok alaşımına göre antifriz tipleri farklılık gösteriyor.. Mesela Ford tdci motorlarda mutlaka kırmızı kullanılması gerekiyor.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bızım kı yenı degıstı ama hangı renk bılmıyourm nasıl bakıcam :D
|
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
açacaksın su deposunu.. rengine bir bakacaksın
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
:D tmm bırazdan arabayı yıkıcam o zmm bakarım :D
|
||
hsnsnr
2. Vites 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
servise telefonla ne marka kullanmak gerekli diye sor söylerler.
yada kitapcık varsa ne özellikte antifiriz istendiği yada hangi markaların ihtiyacı karşılaycağı yazılıdır.
|
||
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
Kitapçığında.. Peugeotun tavsiye ettiği ürünü kullanın diyor.. Yedek parçacı dünyadan bi haber
Yetkili servis ile kan davalıyım.. yakında girişecem kışlık bakım işine.. yaz boyunca baya bi su eklemesi yapmıştım iyice inceldi antifriz.. termostattanda kaçırıyor hafiften.. baya bi kışlık bakım işi çıktı bana..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benimki kırmızı olmsası lazım ama aksam bakarı olmassa emın olmak ıcın
|
||
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
Abi şu anki anket durumuna göre.. kırmızı önde gidiyor..
ama zamanla sararıyormuş namussuz Düzenleyen hasimayaz - 24 Eylül 2008 Saat 16:26 |
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bendeki yeşil..
|
||
206Quick
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Castrolun internet sayfasına gir orada aracını seçip hangisini kullanman gerektigini görebilirsin...
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
galıba kırmızıydı kardesım
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ikisini karıştır farkın olsun ;)
sarı antifiriz kimsede yok :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bendekıde yesıl
Düzenleyen EmRaH - 09 Ekim 2008 Saat 20:04 |
||
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
Emrah HDI da kırmızı kullanılıyormuş. Benim eksildiydi yeşil ile tamamlamıştım, yanlış antifirizi kullanmak korozyona ve contaların aşınmasına sebebiyet veriyor. Aleminyum alaşıma sahip motorlarda kırmızı kullanılması gerekiyor. Eski tip döküm bloklarda yeşil kulalnılıyor..
Bilmiyorum yanlış ekleme yapmamla alakası varmıdır ama, termostat tarafından su kaçırıyor şu an bende.. 1000 Km. sonra komple kışlık bakım beni bekliyor.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abı daha yenı bakımdan cıktı ama :s yanı sılecegı actıgım da hafıf yesılımsı mavımsı bır sıvı ıle bırlıkte akıo su :S
Düzenleyen EmRaH - 09 Ekim 2008 Saat 21:23 |
||
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
Emrah silecek antifriz'i değil.. soğutma antifrizi' ne bakacaktın
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abı sen demedın mı suyun koyuldugu yere bak :D sıecek suyu nerden gelıo kı :D
|
||
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
|
kırmızı
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
dbmaster
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
servislere guvenmeyın HDI motora 10 40 yağ koyuyorlar markasıda ofsayt ben mobil 1 (0 - 40) kullanıyorum 15.000 km gıdıyorum servıs kazıkcı ve yalancı gıdıp en kalıtelı antıfırı al tereddutsuz koy dostum.
adamlar bana 4 tekerın fren balata degısımıne 600 tl cektır 110 tl onler tuttu remsa marka amerıkan malı balata taktım arkalarda 70 tutuyo gene remsa servıs yerlı falan takıyordur alayı dolandırıcı, bırde ben dısklerı de taslattım oda dahıl bu fıyata |
||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Haydaa buyur burdan yak.
Sarı
kırmızı
Mavi
Yeşil
Ben bu gün değiştirttim, Kırmızı en iyisi dediler. Ben de aldım. İyi de korozyon contaların eskimesi falan diyorlar yanlış mı yaptım acaba ? 1.6 benzinli araba.
Yanlış yapmışsam lütfen biri söylesin yol yakınken dönelim. Valla yarın gider hemen değiştirtirim.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |