![]() |
|
206+ plus pc bağlantısı ve digital klima hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2012 Saat 23:49 |
teşekkürler kardeşim bu güzel bilgiler için.daha öğreneceğimiz çok şey var
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ekranın üstündeki tuşlar sadece ekrana etki eder. Buda demek oluyorki saat tarih dil ve sıcaklık değeri birimi değiştirmesi yapılabilir. Onun dışında araçtan gelen bilgilere müdahale edemezsiniz.
Kolun ucunu mecbur düğmeli hale getirmelisiniz. çünkü araçtaki bilgilerin değişimini o yapıyor görüntü ekrana aktarılıyor. Yol bilgisayarı dediğiimiz olay aracın beynin olan bir döngü siz ekranı değiştirerek o bilgilerin ekrana yansıyabilmeisni sağlayacaksınız. |
|
![]() |
|
hakan06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
arkadaşlar bu yol bilgisayarı için illaki kolumu yapmak gerekir.ben normalde ekranın üzerindeki tuşlara bastığımda ordan bilgiler değişiyor zaten.eğer öyleyse kolu söküp takmaya gerekte kalmaz deneyen oldumu hiç?
|
|
![]() |
|
yol bilgisayarını hallettik sayılır ekranı bekliyorum gelsin takıp sonucu forumda paylaşacağım inşallah
|
|
![]() |
|
dijital klima işi yatar o zaman. araca bağlanmak için kabloları arkadaşda var tabi orjinal değil.orjinalı baya pahalı diye biliyorum.ayrıca onlada az önce konuştum bende yeni bi program var çoğu arabaya direk bağlanıyo dedi hadi hayırlısı bakalım.programın adını öğreneyim sizinlede paylaşırım teşekkürler bilgi için
|
|
![]() |
|
sensör felan işin içine girince neyse manuel takılacazz artık sağlık olsun :)) bakalım ekranı sipariş verdik inşallah bizimde nurtopu giibi yol bilgisayarımız olucak teşekkürler bilgi için sağlıcakla kal |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
yol bilg.çok kolay ama klima işine girme mahvolursun
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hakan hocam,
Djital kilma için, 3 tane motor , 2 tane sensör ve dijital panel gerekiyor bunları temin edersen yetkili servis ustası yapabilir. Yol bilgisayarı için sen tuşu yap ekranı tak yeter. Bilgiler çıkıyor. Ayrıca PC bağlantısı düşünüdüğün kadar basit değil. PP2000 dediğimiz yazılım ve pejolar için uyumlu ara kablo seti alzım. Yan sanayisi 120dolardan satılıyor orjinalini alabilen var mı bilmiyorum. |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
dijital klima takılır ama çok pahalı olur. aparatla bitmez. sensörleri vs var. otomatik klima ortamın sıcaklığını ölçerek çalışıyor çünkü.
yol bilgisayarı çok basit olay. pp falan gerekmez.direk tanır.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
merhaba arkadaşlar
206+ plus'a yol bilgisayarı takıcam onun içinde bilgisayarla bağlanmam gerekiyor bunun için hangi programa ihtiyacım var sanırım eski modeller içim pp2000 miş ama yeni araçlarda emin olmamakla beraber farklı bi program varmış diye duydum,okudum.206+ plusa bağlanan arkadaşlar oldumu hiç.varsa bu programı nerden temin ederiz elinde olan varsa paylaşabilirmi. birde manuel klimayı dijitala çevirmek istersem sadece dijital aparatı aldığımda olay bitiyomu yoksa başka tefarratu varmı? şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |