![]() |
|
orta konsol aydınlatması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
grafnes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2012 Saat 20:05 |
benim aracın orta konsol aydınlatması aldığımdan beri yanmıyordu. bende pek farkında bile değildim. geçen gece yoldayken kendiliğinden yandılar ancak şimdi yeniden yanmamaya başladı. klimayı ya da buz çözücüyü çalıştırdığım zaman düğmelerin yanlarındaki yeşil ve turuncu renkli ışıklar da yanıyor ancak kademe düğmelerinin ışıkları hiç yanmıyor. kendiliğinden yanıp tekrar yanmamaya başlaması kafamı karıştırdı. radyonun ışıkları ve ekranda sorunsuz. Ancak kademe düğmelerinin böyle keyfe keder yanmasının sebebi ne olabilir?
![]() |
|
PEUGEOT 206 1.4 HDI X-LINE MANUEL 2004
|
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş kendiliğinden yandığına göre büyük ihtimal temassızlık yapmıştır. Çukurlara falan girince düzelmiş olabilir. Oksitlemede yapmış olabilir
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
grafnes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
bu sıkıntıyı nasıl halledebiliriz, temassızlık nereden kaynaklanıyor olabilir. yandığı zaman hem görsel olarak iyi duruyor hem de işlevsel olarak faydalı. oynama yaparken tepe lambasını açmak zorunda kalmıyordum.
|
|
PEUGEOT 206 1.4 HDI X-LINE MANUEL 2004
|
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
kesinlikle akşamları görsel açıdan güzel duruyor. Bunu anlamanın en iyi yolu, o işsaretlediğiniz konsolu çıkartıp arkasında bulunan lambalara ve soketlerine bakmak olacak. ustaya falan götürmenize gerek yok sitede o konsolun nasıl söküleceğini bilen arkadaşlar vardır mutlaka
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |