![]() |
|
lütfen bir yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erenöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2012 Saat 20:11 |
Öncelikle geçmiş olsun. Otomatik şanzuman her ustanın harcı değil ne yazıkki ancak çaresiz güvenmek zorunda kalıyoruz. Bende yarın bırakacağım aracı dişliler kontrol edilecek umarım sorun çıkmaz
|
|
307 SW 1.6 OV PACK
|
|
![]() |
|
famekontor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Ocak - 1968 Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
117.000 de bugün bir sefer kar spor mod yandı ama vites gecişleri gayet akıcı
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Km' niz kaçta?
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
famekontor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Ocak - 1968 Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
memleket amasya sadece elektro vanalar değişti daha öncede değişmişdi ama ilk aldğım vanalar arızalı çıktı yenileriyle değişti işcilik+yağ+ 2 adet elektro vana toplam 450 tl ücret ödedim artık parasındada değlim tek düzelsinde kafamız rahat olsun
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Geçmiş olsun. Arızanın düzelmesine sevindim, umarım tekrarlamaz. Ustanız ne yapıpta halletmiş acaba?
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Neresidir memleket? Profilini yazabilirsen bundan sonraki yorumlar ona gore yapilir. Insallah bir daha tekrarlamaz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
bizim memlekette servis olsa yokkki :) bugün aracı aldım arıza kaybolmuş vites gecişlerindeki anarmallik düzelmiş normalde sabah 3 vitese gecerken kar ve spor mod ışığı yanması lazımdı yanmadı inşallah sorun düzeldi bugün tekrar deneyip burda bilgileri paylaşcam aynı sorundan başı yanan çok kişi var
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
ECU yaziliminin guncellenmesi gerekir ki bunu klon PP2000'lerle yapamazsiniz. Yetkili servis kaydi olmasi gerekiyor. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
valla hocam onuda söyledim ama tanıtma olmuyor dedi sadece adaptasyon ve arızayı sildim dedi bu tanıtma işlemi pp 2000 de yapılıyormu hangi kısımdan oluyor bu ustalar bilmiyor biz bari yapalım
|
|
![]() |
|
Aracınızı keşke yetkili bir servise götürseydiniz. Anladığım kadarı ile usta dediğiniz insan işini adam gibi yapamamış. Büyük ihtimal yeni selenoidleri tanıtmadan çalıştırmış.
Eski selenoidler ile yeni selenoidler farklı frekanslar ile çalışır. Bu yüzden yeni tip selenoid takıldığında aracı bilgisayara bağlayarak yenilerinin tanıtılması gerekir. Aksi halde sizin bahsettiğiniz gibi yarım yamalak çalışırlar. Benim düşüncem bu şekildedir.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
merhaba arkadaşlar aracım 206 otomatik vites 2ay önce selenoil valfler değişti değiştikden sonra aracım hiç düzen almadı nerdeyse eskisi gibiydi üstüne üstlük bir de o parçalar değiştirkden sonra arac P deyken kar ve spor mod ışıkları yanmaya başladı ben işlerimin yoğunluğundan pek ilgilenemedim aracla son bir haftadır aracı ilk çalıştırıp yola çıkmamla 3 vitese gecerken tak bir vuruntu ve spor ve kar ışığı yanmaya başladı aracı bilgisayara bağlattığımda şu hataları verdi
Aralık arıza basınç modülasyon elektro vanası çıkış arızası artı uçda kısa devre aralıklı arıza konvertör selenoid valfini köprülüyor artı uçda kısa devre aracımı samsundaki otomatik şanzıman tamirinden anlayan ustaya götürdüm ve selenoidlerin arızalı olduğu söyledi bende ustaya bıraktım geldim işlerim nedeniyle usta değiştirdiğini ve vuruntuların gittğini ve söyledi pazartesi aracımı almaya gitcem fakat kafama takılan bir sorun var acaba yukarda belirrtğim arızalar sadece selenoid mi yoksa aracın şanzımanın elektirik tesisatında da mı sorun var ama şöylede bir durum var bu arızalar yeni selenoid değişiminden sonra ortaya çıkmıştı bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |