![]() |
|
206 HDI'lar hakkında yardım ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
scott ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2012 Saat 00:26 |
İyi günler;
Yeni üyeyim, Bursa'da oturuyorum, mühendisim. bütçeme göre 2004-2008 model aralığında bir dizel 206 alacağım. Satın alacağım ilk aracım olacak. Sizlerden ricam, bu araçların arıza durumları, bakım masrafları ve en fazla kaç bin Km yapmış bir aracı almam gerektiği konusunda beni bilgilendirmeniz. şimdiden teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 HDI güzel araç en buyuk + sı yakıt cok ekonomık.Türkiyede bulunan 1.4 75Hp 8V turbo destekli motor cekıs ıcın ıdeal.Bakım olarak agır bakımları harıc fazla masraflı olmuyor.Agır bakımıda trigger,debriaj balatası ve krank kasnagı gıbı arızalar dısında normal periyodık bakımı var.10.000 normal bakım yaptırırsın benzinliden extra olarak mazot filitresi degısıyor.Mazot fılıtresıde her 30.000 felan degısıyor.Trıger seti ise her 70.000 degısıyor.Baskı balata duruma gore degısıyor.
HDI olarak feline en dolusu ondan sonra xt ler gelıyor bildigim kadarıyla. Yardımcı olduysan ne mutlu bana :)
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |