![]() |
|
206+ kaç lt yağ konuyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2012 Saat 16:19 |
arkadaşlar geçen ustaya götürdüm yağı değiştirmesi için 4 lt yağ koydu filitreyi değiştirdi yağ iresinin çok yukarındaydı. kurtlandımgittim 1 lt yağ boşalttım yine ibrenin en üstünde normal mi kaç lt yağ konuyor bunlara. 206+ benzinli 75 hp
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangi ibreden bahsediyorsunuz? Yag cubugu mu?
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
evet yağ çubuğu
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Birsey merak ediyorum. Yag degisimini nasil yaptilar? Yani karter tapasindan eski yagi suzduler ve motor kapagini acip direk 4 litre eklediler ve size oyle mi teslim ettiler? |
|
![]() |
|
evet abi aynen öyle yaptılar bende yanlarındaydım
|
|
|
|
![]() |
|
Motora yagin ne kadar eklenecegi asagi yukari tahmin edilebilir ama net olarak bilinemez cunku ne kadar yag suzulecegi tam olarak bilinemez. Peki ustalar 4 litre yag suzmusler mi ki o kadar yag koydular? |
|
![]() |
|
engin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
aynı araçtan bende de var bakımı seviste yaptırdım 4 litre yağ koymuşlar. yağ cubuğundan kontrol ettiğimde yağ seviyesi işaretin en üst kısmına denk geliyor. Bu durum normal olması lazım heralde
|
|
206+ 2011 alüminyum gri
1.4 benzin |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
filtreyide degistirdiler ise 3.8 lt yag alir
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
valla bilmiyorum benim yağ çubuğu komple yağ içinde duruyor.sorun yağ çubuğunda mı fazla yağ sıkıntılı diyorlar
|
|
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
FAZLA YAĞDA KOYMAYIN YOKSA HEM KEÇELERİ PATLATIR HEM MOTOR ÇABUK ISINMA YAPAR VE BUNALIR BİLGİNİZE
|
|
![]() |
|
peki kaç litre çünkü yağ yeni olduğu için yağ çubuğundan seçemiyorum
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |