![]() |
|
Bakım ve fiyat (sizce) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 16:24 |
arkadaşlar aracın şanzımanı indirdim: dişliler kırılmış parça yerine çıkma şanzıman alıp takıldı baskı seti debriyaj seti ve şanzıman..arka torsiyon barı indirme kaldırma bilya kontrol:tamponları boyama Toplamda 1.690 maal oldu işçilikle birlikte sizce normalmidir:
ve bu arada debriyajım çok sertti şuan yumuşamış sankı hiç yokmuş gibi hafiflemiş baskının zamanı gteçtiği için sertleşme oluyormuş buda ayrı bir durum debriyajı çok sertleşen varsa bu konu yardımcı olur diye düşünüyorum KOMPLE şanzıman--1.000 TAMPON boyama tamir onarım--200 arka torsiyon barı kontroller--100
Düzenleyen GiTaRRa - 23 Mayıs 2012 Saat 18:50 |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Avrupaya kiyasla bedava
![]() |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
iyi gibi aslında o kadar iş yapılmış
tamponların 2si de mi boyandı çıtalar falan da boyandı mı ben de araç rengine boyatmayı düşünüyorum da ? |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
yiğit4516 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim tamponun alt tarafı biraz çizildi. Çizilen bölge lokal olarak pasta yapılıp boyanılması lazım. Merak ettiğim renk farkı olur mu?
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
renk beyaz tamponların ikiside boyandı evet düzeltiyorum 1.890 değil yanlış yazmışım
1.690 lira komple çıtalar dahili beyaz
Düzenleyen GiTaRRa - 23 Mayıs 2012 Saat 18:51 |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |