![]() |
|
oto süpürge |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 13:44 |
arkadaşlar nette gezerken bunu buldum.. ne dersiniz işe yarar mı sizce? ya da kullanan arkadaşlar vardır belki fikir verebilir..
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konu üzerinde cok arasıtırma ve deneyimi olarak sana diyebilirim ki araç için portatif supurgeler arasında keenwood un wet & dry 'ını tek geçerim 80 tl gibi bi fiyatı var sanırım fakat hem ıslak hem kuru pisligi çekebiliyor, gücü tartısılmaz zaten halıyı havaya kaldırabiliyor çekişiyle.. ilandaki supurge pek is gormez bence
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekür ederim cevabın için. banada pek işe yarayacak gibi gelmedi. sonra ürün ebatlarına baktığımda 18cm/8 cm gibi bi boyutu var bu aletin.. pek işlevsel gibi görünmedi açıkçası..
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bu ilanı bende çok gördüm. bir işe yaramaz. zaten o fiyata ne beklenir. ama arkdasın dediğine bende bakıcam. madem memnun deneyelim bakalım. diğerleri yaramaz. ben cok cok baktım. hep elde kaldı. ona bun sattım. yani kısacası sizin ilanla ilgilide araştırma çok yaptım kimse önermedi.
iyi birsey bulursan acil olarak bana haber ver...
|
|
![]() |
|
keenwood un wet & dry oto süpürgesi olarak baktım ama bulamadım. eğer doğru bir link varsa atarmısınız buraya?
|
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
İşte sanırım bu |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu gercek bildigimiz Kenwood mu yoksa ayni marka altinda uretilen ama bildigimiz Kenwood ile ilgisi olmayan bir urun mu? Cunku global sayfalarina bakiyorum, bu tarz bir urun hic uretmiyor gozukuyorlar ya da ben yanlis bakiyorum.
|
|
![]() |
|
Bende bulamadım. o yüzden var diyen arkadaşdan link bekledim.
herry:????
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
leony510 linkini gondermis: http://goo.gl/84Mc2 |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
böyle bir uyduruk marka aldım. aldığım gibi kırdım ogluma oyuncak yaptım
resmen dalga geçmişler değil tozu kiri alması kagıt parcasını bile ememiyor önemli olan marka değil emiş gücü wat olarak yazabiliyorlar mı ona bakın iyi bir marka vardı unuttum kenwood olabilir pahalı idi sarzlı ama güzeldi.
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
murat kardeşim bunna benzer bende aldım hiç memnun değilim
hiç çekmiyo yan tarafa hava üfleme yeri yapmışlar girmeyen yerlerdeki tozları çıkarsın diye
kendini bile üfleyemiyor.
tavsiyem alma evde varsa kaliteli ev süpürgesi tak uzatmayı çalıştır gitsin derim ben.....
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
eevet watt yazmıyorlar. aslında kısacası kiiii ben çok araç süpürgesi diye birsey yok. sadece adı var. kendi yok aldanmayın derim... bızım buralarda özdilek ve benzincilerde 1tl karşılıgında 5 dak çalışan makineler var. superde temizliyor ve bana genelde 5 dakk yetiyor.
bazı sitelerde bulunan araç süpürgeleri sadece reklam... onlar sadece ev de ufak ekmek kırıntısı gibi şeyleri almak için. BANA GÖRE ARAÇ İÇİN UYGUN OLANI YOK. Çünkü wattları yetersiz.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
beyler kusura bakmayın anca simdi bakabildim foruma, ben bu ürünü kullanmaktayım çok sesli çalışmasının dısında bi sıkıntım yok ki sesinin yuksek olusu zaten çekis gucunden kaynaklanıyor.
ürün pahalıdır ama buna ihtiyacı olan kisi alır diye düsünüyorum cunku hakkını veriyor http://www.hepsiburada.com/Liste/kenwood-hv190-arac-sarjli-islakkuru-sarjli-el-supurgesi-144-volt-arabada-sarj-edebilme-imkani/productDetails.aspx?productId=evkenhv190&categoryId=159445 |
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Senin bu dediğinden bende de var kullanıyorum turuncu renk dimi..Ama bence iş görüyor yani görünür toz toprağı rahatlıkla çekiyor baya iyi çakmaklıktan çalışan ve o kadar ucuz bi mala göre 20liralık bişeyden çokta bişey beklememek lazım benim işimi görüyor..Çekiş gücü yeterli bence araçtaki kaba tozları falan çekmeye yetiyor en azından..Ama o yan taraftaki hava üfleme kısmı bir işe yaramıyor gerçekten hiç üflemiyor nerdeyse.. |
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
yok bendeki mavi
ama gercekten hiç işime yaramadı
hepsiburada.comdan aldım 28lirada para verdim
bende diğer akdaş gibi benim oğlana oyuncak yaparım
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolun arkadaşlar :) iyi ki almamşım.. hayır oğlum da yok kırıp oyuncak yapıyım :))
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |