Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oto süpürge
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

oto süpürge

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
murat deniz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Temmuz - 1981

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı murat deniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: oto süpürge
    Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 13:44
arkadaşlar nette gezerken bunu buldum.. ne dersiniz işe yarar mı sizce? ya da kullanan arkadaşlar vardır belki fikir verebilir..

2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip   0 RH +
kara böcükk :)
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 14:15
bu konu üzerinde cok arasıtırma ve deneyimi olarak sana diyebilirim ki araç için portatif supurgeler arasında keenwood un wet & dry 'ını tek geçerim 80 tl gibi bi fiyatı var sanırım fakat hem ıslak hem kuru pisligi çekebiliyor, gücü tartısılmaz zaten halıyı havaya kaldırabiliyor çekişiyle.. ilandaki supurge pek is gormez bence 
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Temmuz - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı murat deniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 14:47
teşekür ederim cevabın için. banada pek işe yarayacak gibi gelmedi. sonra ürün ebatlarına baktığımda 18cm/8 cm gibi bi boyutu var bu aletin.. pek işlevsel gibi görünmedi açıkçası..
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip   0 RH +
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 19:31
Bu ilanı bende çok gördüm. bir işe yaramaz. zaten o fiyata ne beklenir. ama arkdasın dediğine bende bakıcam. madem memnun deneyelim bakalım. diğerleri yaramaz. ben cok cok baktım. hep elde kaldı. ona bun sattım. yani kısacası sizin ilanla ilgilide araştırma çok yaptım kimse önermedi.

iyi birsey bulursan acil olarak bana haber ver...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 20:37
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

bu konu üzerinde cok arasıtırma ve deneyimi olarak sana diyebilirim ki araç için portatif supurgeler arasında keenwood un wet & dry 'ını tek geçerim 80 tl gibi bi fiyatı var sanırım fakat hem ıslak hem kuru pisligi çekebiliyor, gücü tartısılmaz zaten halıyı havaya kaldırabiliyor çekişiyle.. ilandaki supurge pek is gormez bence 

keenwood un wet & dry  oto süpürgesi olarak baktım ama bulamadım. eğer doğru bir link varsa atarmısınız buraya?
Yukarı Dön
leony510 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı leony510 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 21:35
İşte sanırım bu 

http://goo.gl/84Mc2
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 21:51
Bu gercek bildigimiz Kenwood mu yoksa ayni marka altinda uretilen ama bildigimiz Kenwood ile ilgisi olmayan bir urun mu? Cunku global sayfalarina bakiyorum, bu tarz bir urun hic uretmiyor gozukuyorlar ya da ben yanlis bakiyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 22:06
Bende bulamadım. o yüzden var diyen arkadaşdan link bekledim.

herry:????
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 22:10
Orjinalini yazan: bycem bycem Yazdı:

Bende bulamadım. o yüzden var diyen arkadaşdan link bekledim.

herry:????

leony510 linkini gondermis: http://goo.gl/84Mc2
Yukarı Dön
toga406 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı toga406 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 23:39
böyle bir uyduruk marka aldım. aldığım gibi kırdım ogluma oyuncak yaptım
resmen dalga geçmişler değil tozu kiri alması kagıt parcasını bile ememiyor
önemli olan marka değil emiş gücü wat olarak yazabiliyorlar mı ona bakın
iyi bir marka vardı unuttum kenwood olabilir pahalı idi sarzlı ama güzeldi.
Yukarı Dön
gngburak Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gngburak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 23:44
murat kardeşim bunna benzer bende aldım hiç memnun değilim
hiç çekmiyo yan tarafa hava üfleme yeri yapmışlar girmeyen yerlerdeki tozları çıkarsın diye
kendini bile üfleyemiyor.
tavsiyem alma evde varsa kaliteli ev süpürgesi tak uzatmayı çalıştır gitsin derim ben.....
www.gngtasarim.com
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2012 Saat 00:03
eevet watt yazmıyorlar. aslında kısacası kiiii ben çok araç süpürgesi diye birsey yok. sadece adı var. kendi yok aldanmayın derim... 
bızım buralarda özdilek ve benzincilerde  1tl karşılıgında 5 dak çalışan makineler var. superde temizliyor ve bana genelde 5 dakk yetiyor.
bazı sitelerde bulunan araç süpürgeleri sadece reklam...
onlar sadece ev de ufak ekmek kırıntısı gibi şeyleri almak için. BANA GÖRE ARAÇ İÇİN UYGUN OLANI YOK. Çünkü wattları yetersiz.
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2012 Saat 00:37
beyler kusura bakmayın anca simdi bakabildim foruma, ben bu ürünü kullanmaktayım çok sesli çalışmasının dısında bi sıkıntım yok ki sesinin yuksek olusu zaten çekis gucunden kaynaklanıyor.
ürün pahalıdır ama buna ihtiyacı olan kisi alır diye düsünüyorum cunku hakkını veriyor

http://www.hepsiburada.com/Liste/kenwood-hv190-arac-sarjli-islakkuru-sarjli-el-supurgesi-144-volt-arabada-sarj-edebilme-imkani/productDetails.aspx?productId=evkenhv190&categoryId=159445
Yukarı Dön
EmSul Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EmSul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2012 Saat 00:48
Orjinalini yazan: gngburak gngburak Yazdı:

murat kardeşim bunna benzer bende aldım hiç memnun değilim
hiç çekmiyo yan tarafa hava üfleme yeri yapmışlar girmeyen yerlerdeki tozları çıkarsın diye
kendini bile üfleyemiyor.
tavsiyem alma evde varsa kaliteli ev süpürgesi tak uzatmayı çalıştır gitsin derim ben.....

Senin bu dediğinden bende de var kullanıyorum turuncu renk dimi..Ama bence iş görüyor yani görünür toz toprağı rahatlıkla çekiyor baya iyi çakmaklıktan çalışan ve o kadar ucuz bi mala göre 20liralık bişeyden çokta bişey beklememek lazım benim işimi görüyor..Çekiş gücü yeterli bence araçtaki kaba tozları falan çekmeye yetiyor en azından..Ama o yan taraftaki hava üfleme kısmı bir işe yaramıyor gerçekten hiç üflemiyor nerdeyse..
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v"
"1998 Ford Mondeo 2.0 glx"
"2005 Peugeot Partner 2.0hdi"
"2004 Peugeot 307 1.6 bva"
Yukarı Dön
gngburak Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gngburak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2012 Saat 01:04
yok bendeki mavi
ama gercekten hiç işime yaramadı
hepsiburada.comdan aldım 28lirada para verdim

bende diğer akdaş gibi benim oğlana oyuncak yaparım
www.gngtasarim.com
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Temmuz - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı murat deniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2012 Saat 10:59
sağolun arkadaşlar :) iyi ki almamşım.. hayır oğlum da yok kırıp oyuncak yapıyım :))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 133 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 148 0 Bayram 0816
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2305 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6731 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 136 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 128 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 129 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 727 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 169 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 167 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 870 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 344 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 547 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 413 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107863 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1654 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3429 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10407 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9357 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1167 0 Pyrs
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
ShoryuReppa 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English