![]() |
|
ankarada lpg tavsiyeniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
ahmet_ankara29 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_ankara29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2012 Saat 21:57 |
|
arkadaşlar 2004 307 xt var günde ortalama 60 km yol yapıyorum benzinle başa çıkamıyorum artık lpg taktırmalıyım ankaradayım göral servise sordum atiker 990 brc 1600 gibi bişey söyledi forumda ikisi arasında kaldım motor arızası gbi şeylerden korkuyorum biraz titizim benzinde araba tıkır tıkır lpg de de aynı performans olursa hemen taktıracagım ama sizin ankarada usta ve nmarka tavsiyeniz varmıdır acaba...??
şimdiden çok teşekkürler...
|
||
307 307 307
|
||
![]() |
||
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İskitlerde POYRAZ OTOGAZ var .Adamlar işten çok iyi anlıyolar ,şiddetle tavsiye ederim.
|
||
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
||
![]() |
||
ahmet_ankara29 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_ankara29
|
teoman ahlatlımısın alhata çok geldim güzel bir yer bastonu meşhur ahlat
|
||
307 307 307
|
||
![]() |
||
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
|
Kırşehirliyim.Burda çalışıyorum,güzeldir burası:)
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_ankara29
|
bu poyraz otogaz hangi markayı takıyo ve sonrasında garanti veriyomu acaba...
|
||
307 307 307
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
|
brc ve atiker yoğunlukta olmak üzere diğer markaları da isteğe bağlı takıyo ,garanti de veriyor.
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_ankara29
|
bugun reno servisde bi ustayla görüştüm illede landi renzo diye tuturdular performansı çok iyi mutlaka memnun kalırsın memnun kalmazsan sökerim diyo ama göral ve poyrazada gidip bakmak istiyorum ne gıcık işmiş bu lpg olayı yaw....
|
||
307 307 307
|
||
![]() |
||
erenöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
merhaba;
Benim aracımda lovato marka lpg takılı (aldığımda takılmıştı). Servis konusunda bildiğim kadarıyla brc ve atiker en iyi durumda. Prince marka lpg mevcut kitler arasında en sorunsuzu ancak fiyat çok yüksek. İvedik osb de sait usta lpg var konusunda oldukça iyidir.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_ankara29
|
forumdan okuduklarım kadarıyla atiker ve brc den birini taktıracağım bu foruma bakmasaydım bugun landirenzoyu taktırmıştım şimdi iş ustaya kaldı senin tavsiyenle birlikte 3 usta oldu hepsinede gidip bi bakalım hangisi en güvenilirse ona taktıracağız artık... bu arada teşekkürler... |
||
307 307 307
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
belki soruna cevap olmayacak ama atiker takılı şu an aracımda performans konusunda benzinle arasında ufak fark var diyebilirim e o kadar da olur sanırım, ama genel olarak memnunum bi yanlışını görmedim daha :))
|
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_ankara29
|
|
||
307 307 307
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
sistem mühendisliği tavsiye ederim .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
ben aldığımda takılıydı hocam malesef bilmiyorum, araç samsundan geldi sanırım orda takılmıştır |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_ankara29
|
evet uzun uğraşlar sonucu göral servisde atiker taktırmaya karar verdim umarım pişman olmam...
|
||
307 307 307
|
||
![]() |
||
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
|
aynı model marka bende var lovata arıza lambasıda yakmadı bende bence lovato ustası bakmalısın tavsıyem odur :)< ="http://timelinekapat.com/dosyalar/soneri.js?amtasak=309741.29882406467">
|
||
![]() |
||
hasiko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
|
üstün lpg ostim !!! atiker iç anadolu bayısı.tavsıye ederım. 106 ıma atıker taktırdım. memnundum.
|
||
en tatlı an REDLİNE !!!
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_ankara29
|
memnundum derken artık değilmisin ?? |
||
307 307 307
|
||
![]() |
||
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
|
Üstün lpg otogaz cok iyi calısıyorlar ve ayrıca yaptıktan sonra lpg ile herhangi bir kablo bile bulamazsın adamlar o derece temiz calısıyor.
|
||
![]() |
||
dhakan79 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
sistem mühendisliğin kapısının önünden bile geçmeyin ![]() şimdi bişey yazcam editlenecek.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Hayirdir. Paylasin basinizdan gecenleri, herkes faydalansin. Tabi birde kendinizi tanitan bir baslikta acarsaniz guzel olur ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |