![]() |
|
206+ urban move soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
hakan06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2012 Saat 11:12 |
Merhaba arkadaşlar bende daha dün sıfır peugeot 206+ urban move 1.4 benzinli sahibi oldum ve hemen foruma üye oldum.bir kaçtane aklıma takılan konu var cevaplarsanız çok sevinirim.
-araçta ABS yok sonradan takılabiliyormu -cruz kontrol yok takılabiliyomu -lpg yok taktırırsak garanti bozulurmu birde aracı cuma günü teslim alıcam ama çok merak ediyorum anahtarı nasıl orjinal sustalımı yoksa klasik anahtarmı?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araciniz hayirli ugurlu olsun. Madem ki yeni araciniz var, o halde bundan sonra forumun mudavimlerinden olacaksiniz
![]() http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz 1. Sonradan ABS takilmasi neredeyse mumkun degil. ABS artik standart donanim gibi birsey oldu. Ne kadar eminsiniz aracinizda ABS olmadigindan? 2. Cruise control takilabilirligi bazi donanimlarin, baglantilarin hali hazirda olup olmadigina baglidir. |
|
![]() |
|
hakan06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun.
bu modellerde abs yokmuş malesef satarken baya sorun yaşayacağım kesin :) evet forumun müdavimi olucağım kesin. anahtar konusunda bilgisi olan varmı arkadaşlar. teşekkürler
Düzenleyen hakan06 - 22 Mayıs 2012 Saat 11:36 |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
ABS olmaz. cruze kontrolü de boşver. astarı yüzünü geçer
ilk basta düşünülecek sey bunlar lpg ise aldığın yere götür garantisi varsa servisten al en sağlıklı bilgiyi yoksa elektronik ve motor garanmti dışı kalır |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
206+ kullancısı olarak;
Öncelikli aracınızı kazasız belasız kullanmanızı temenni ediyorum. Güle güle binin. 1- ABS sonradan takılır mı ? Takılabilir. Ama işçiliği ve kalitesi çok önemli sonuçta canımızı taşıyoruz arabada. Teyp gibi eskiyi sök yeniyi tak gibi kolay bir işlem değilim maliyeti fazla olacaktır.Normal de bile çarpraz fren sistemi var abs sadece acil durumlarda tetikliyor. Ben aracımı 2 sene önce aldım. İlk aldığımda sadece confort seçeneğği vardı. ABS ve ikinci airbag stil paket ile geliyordu abs için 1500tl farkla stil paket aldım (stil pakette ayrıca - ön sis var, yan çıta ve aynalar araç renginde) 2- Cruise control için çok uğraştım ama bir türlü olduramadım. Denemediğimiz yol kalmadı. En son debriyaj müşürünü tanımadığı için açmadı. Onun içinde BSI ile oynamak gerekirdi usta cesaret edemedi. Yaptıranda duydum. BSı ı değiştirip yaptıran var ama randuman alamadığını söylüyor. Eğer çok uzun yol yapmıyorsanız gerekli bir parça değil. bir çok 307-206-207-partnera uyguladık 150tl gibi bir maliyeti var. 3- LPG olayı size kalmış. Ben çevreci bir insan olduğum için ve LPG ilk geldiğinden beri kullanan birisi olduğum için savunanlardanım. LPG kim ne derse desin (günümüzün yakıt fiyatları şartlarında) zorunlu hale geldi. LPG kullanmadan yada gidip pat diye ilk yere yaptıranların memnuniyetsizliği yüzünden kötü bir itibarı var. lakin kaliteli bir sistem ve iyi bir işçilik ile harikalar yaratılabiliyor. Bu konuda detaylı bir araştırma yapmanızı öneririm. Eğer ciddi bir şekidle yaptırmayı düşünüyorsanız tavsiyerlerim olacaktır. |
|
![]() |
|
teşekkür ederim cevaplar için
böyle bineceğiz artık
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim bilgi için daha pejoya çok acemiyim çok ekmek yemem lağzım :)peki pejolarda dikkat etmem gereken şeyler varmıdır mesela kronik arızaları varmıdır.birde şu anahtar işini baya merak ettim
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hakan bey merakımı mazur görün ;
Urban Move biraz piyasayı canlandırmak için gönderilen bir donanım seçeneği. Yurt dışında uzun zamandır vardı. Urban Move un farkı nedir ? -Yol bilgisayarı var mı ? -İkinci(yolcu) hava yastığı var mı? -Dijital klima var mı ? -Ön sisler var mı? -yan aynalar elektrikli mi ? -direksiyon simidi deri mi ? -Direksiyon yükseklik ayarı var mı ? -Şöför koltuğu yükseklik ayarı var mı ? -Arka koltuk sırtı 1/3,2/3 oranında ayrılabiliyor mu ? -Arka koltuklarda başlık var mı ? -Bagaj aydınlatması mevcut mu ? -Torpido aydınlatması mevcut mu ? |
|
![]() |
|
Anahtardan kastınız nedir tam anlayamadım.
206lardaki kronik sorun ön takıma dikkat edin çok hassastır. 206+ladra debriyaj dişlisinin geri dişlisi farklı olduğu için bazen geri vitese geçişte sıkıntı çekebiliyorsunuz. |
|
![]() |
|
Arkada ISOFIX bağlantı noktası Direksiyondan kumanda kollu Radyo-CD çalar Gövde rengi yan koruma çıtaları Klima (manuel) Ön sis farları Sürücü hava yastığı Uzaktan kumandalı merkezi kilit yol bilgisayarı diğer özelliklerini bilmiyorum aracı babam almış dün haberim oldu bana süprüz yaptı yani sağolsun. bildiğim özellikler yukardaki saydıklarım
|
|
![]() |
|
dediklerini dikkate alırım teşekkürler bilgi için. anahtardan kasıt orjinal sustalı anahtarmı orjinal anahtarmı?
|
|
![]() |
|
206larda sustalı anahtar orjinalinde olmuyor. Siz sahibinden.com da satılan sustalı tiplerden alıp normal kumandalı anaftarın içini aktarıyorsunuz. Ben de o eşkilde kullanıyorum gayet memnunum.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür edeirm. |
|
![]() |
|
efsane206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: İstanbul/Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsane206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınız Hayırlı olsun kazasız belasız Sürüşler.
206+ Anahtar Ve yedek Anahtarları; ![]() ![]() |
|
SİKİNTİ YOK
|
|
![]() |
|
Tesekkur ederim arkadaslar peki bu sustali kutusunu felan
alsam immobilizer isini halledebilirmiyiz cipi nasil takicaz |
|
![]() |
|
MemoTech isimli üyeye ulaşın o yaptırdı çok uygun fiyata o size ayrıntılı bilgi verir. Ben kendim aldım yaptım.
Önelikli kutuyu alacaksınız. Dikkat edin 206ya göre olacak çünkü 207lerin anahtarı sivri değil. Aldığınız kutunun anahtarını kopyalatacaksınız. Sonra kendi kumandalı anahtarınızın içini açıp önce dikkatlice anahtarın yanındaki immobilzer çipini alın ve kutuya koyun yeri olacaktır. Anahtara yakın olması önemli. Sonrada kumanda devresini alıp koyacaksınız anahtaın yayını gerginleştirip kapattınız mı tmmdır. |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
hayırlı olsun takmayın kafanızı
siz arabanızdan zevk almaya bakın satmak için daha çok erken
benim arabam 2006 model 206 dizel feline abs de var digital klimada cruise control de yol bilgisayarıda var 8 hava yastığı da var ben hayret ediyorum adamlar 2012 model arabaya abs koymamış kimbilir daha neler koymamışlardır
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
ben kesin kırarım öyle ince işleri hiç beceremem yaa :) fiyatı 40-50 ise razıyım yaptırrım ama bikere focusa yaptıracaktım 100 tl istedilerdi. değerli bilgiler için teşekkür ederim kardeşim sağol.
|
|
![]() |
|
100tl ne için istedilerki immobilizer çipini mi kopyaladılar ?
30-35tl gibi bir masrafı var o kadar pahalı değil. Sİz kumandalı anahtarınızı iptal edeceksiniz sadece yeni bir anahtarınız olmayacak. Onun çipini ve devresini alıp o kutuya aktaracaksınız. Memotech(mehmet abi) ye ulaşın o size yardımcı olur. --Duy sesimi memet ağbeyyy cruise u taktırdı takalı forumlarda göremez oldum kendisini ![]() |
|
![]() |
|
criminal80 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı criminal80
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun. bu arada yaş kaç hakan ?
|
|
asdasdasd asdasdasd
|
|
![]() |
|
evet immobilizeri kopyalayacaklardı.iyi 30-35 ise çok uygun teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |