![]() |
|
Motor ısınınca korna çalmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrkync ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 23:46 |
Arkadaşlar peugeot 307 hdi 1.6 var. Arabanın sıcaklığı 90 dereceye geldiğinde korna çalışmıyor. Tık tık diye ses geliyor kornalardan. Sıcaklık düştüğünde ise tekrar çalışmaya başlıyor sorun ne olabilir acaba?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Calismadigi durumda kornaya akim gelip gelmedigi olculebilir. Zannediyorum sase sorunu var. Sase baglantisini da kontrol etmelisiniz.
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
ne enterresan bir sorun tuhaf.
|
|
![]() |
|
mrkync ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Sorun bulundu arkadaşlar. Usta var usta var derler ya hani hakketen doğru. O kadar ustaya gösterdim herkes beyin beyin deyip durdular. Yok şu kadar masraf yok bu kadar sorun diye. Çözümü çok basit oldu enteresan ama kornalar bozukmuş. Kornalar değişti sorun bitti. Maliyet 60 TL. Nasıl ama?
|
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yine iyi ucuza halletmişsiniz, bendede 2 haftadır bir sorun var korna lazım olduğunda çalışmıyor öylesine basınca çalıyor. ben daha kimseye göstermedim.
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |