![]() |
|
206 XR HARARET ARTISI.. PERFORMAS DÜSÜKLÜGÜ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tekbir19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 20:36 |
SA
arkadaslar 206 xr 2000 model bir araca sahibim bir kac zamandır yasadıgım bir sorunu sizlerle paylasıp bilgi almak isityiyorum videt bosta iken veya debriyaaja basılı iken gaza yüklenince cok kısa zamanda hararet seviyesi yükseliyo normalde 70 civarlarında olması gereken hararetim sürekli 90 civarlarında bugün sordum tamircilere katalizör mü katalitör mü ne o tıkalı dediler baska bir sebebi olabilrmi.... diger sorum araba cokk sagır performansı düsük 2. viteste toparlayamıyor 210 kadran var ve ben 150 km den fazla cıkamıyorum arababm benzinli lpg gaz hiç takılmadı sorun ne olabilr acaba katalitör mü katalizör mü neyse o parcayı cıkartsam neler le karsılasırım
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar,
Sorunuzun cevabina gecmeden once her yeni uyemizde oldugu gibi sizleri de tanimak isteriz. Asagidaki basliga bir ugrayin lutfen. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz |
|
![]() |
|
tekbir19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
EEE KAYIT OLDUK CEVAP VERMEYECEKMİSİNİZ SORUNUMA
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Kusura bakmayin biraz gec kaldik cevap vermekte ![]() Hararetin 90 larda olmasi gayet normaldir. Bunun katalizor yani katalitik konvertorle bir alakasi yoktur. Eger ibrede cok ani ziplamalar oluyorsa mesela 70'lerden kirmizi bolgeye gibi, o zaman sorun vardir ve duzeltilmesi gerekir. Ikinci bahsettiginiz sorun katalizorden olabilir ancak oncesinde bakilmasi gereken noktalar da var. Aracinizin bakim durumu nasil? Birde kilometresi kac? Düzenleyen koliva - 22 Mayıs 2012 Saat 20:02 |
|
![]() |
|
yok arkadasım ben sorun cıkamk için öyle yazmadım yanlıs anlasılmasın yardımcı oldugun için tesekkür ederim de bu katalizör denen parca cıkartıldımı takılmıyormus muayendende gecemiyormusuz bu parca olmadan acaba onda sorun varmı diye merak ettim hararet anlattıgım gibi bosta gaza basıyoruz ya o zaman hemen hararet yükseliyo 90 ve üzeri seviyeye geliyor acaba radyotör hava mı yapmıs olabilr sogutma tam gerceklesmiyor falan mı bende tam anlamıyorum sadece fikir yürütüyorum yardımcı olan herkse tesekkürler arkadaslar .... sagolun...
|
|
![]() |
|
Katalizor denilen parca cikartildimi yerine yenisi takilir neden takilmasin. Katalizoru iptal edip yerine duz boru taktirabilirsin ancak bu durumda hem aracinda bazi problemler olusabilir hem de muayeneden gecemezsin. En guzeli yenisi ile degistirmek ancak bayagi pahalidir. Orjinali 307 icin en son 1200 lira idi ![]() Hararet icin soyledigin sanki hava problemi gibi duruyor. Son zamanlarda antifiriz degisimi felan yapildi mi aracina? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |