![]() |
|
otomatik vites kar ve spor modu sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
famekontor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Ocak - 1968 Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 14:53 |
merhaba ben amasyadan mehmet 2002 model 206 otomatik vites aracım var selenoidler 3 ay önce değişti fakat şöyle bir sorunum var önceden arac parkda çalışır vaziytte iken kar ve spor ışıkları yanıyordu yaklaşık 1 haftadır araç soğukken yolda giderken küt diye bir vites gecişi ile birlikte yine kar ve spor ışıkları yanmaya başladı çoğu arkadaş selenoid değişimiile gectğini söylüyor fakat benim selodiler3 ay önce değişti arac beyni 2 ay önce değişti yine motor arıza lambası yanıyordu beyin değişti düzeldi ama bu hata çıkmaya başladı yardımlarınız için şimmiden teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
kuzu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2011 Konum: TEKNİK DANIŞMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şanzuman yağını kontrol ettirin eğer şanzumanın yağında kötü koku varsa içindeki balatalar problemli eğer rengi saydam ise elektrovanaları tekrar kontrol ettirin saygılar..
|
|
HAKANKUZU
|
|
![]() |
|
Lion46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Şanzuman yağının ömrü kaç yıldır yada kaç kilometredir?Benim okuduğum birkaç forum konusunda şanzuman yağlarının ömürlük oldugunu dile getirenler var,bunun doğruluk payı nedir sayın kuzu bey?
|
|
2009 Peugeot 308 Vti tiptronic 120 hp ''inci siyah'' Prins Vsi 2 Lpg Kiti
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
şanzıman yağı nasıl ömürlük olur.işleyen çarklar ve mekanik aksamları soogutuyor temizliyor. sakın inanmayın bunlara.
40-50 binde bir mutlaka özel şanzıman yağı ile değşim gerekir. yoksa şanzuman kucaga alınır ve ..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |