![]() |
|
vites boşluğu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 Saat 17:06 |
s.a. 106 q.s. aracımda son zamanlarda vites kolunun çok sallandığını fark ettim. acaba bunu nasıl giderebilirim.aracı ilk aldığımda debriyaj balatasını değiştirmiştim ondan sonra yapılan ayarmıdır nedir bilmem sanki sıfır araba kullanır gibi olmuştu en ufak bir boşluk yoktu.usta harika ayarlamıştı resmen vites değiştirmeyi zevk haline getirmişti.acaba biyerleri gevşediyse ben yapabilirmiyim bilgisi oaln varmıdır?
|
|
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
|
|
![]() |
|
onr_quiks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onr_quiks
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım o parça ayrı satılıyor ucuz birşey daha önce yaptırdığın ustana git o yardımcı olsun sana
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Vites levyesinin burçları aşınmış olabilir muhtemelen
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
ŞAHİN PEUGEOT EMRE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ŞAHİN PEUGEOT EMRE
vites çubuklarının uçundaki lastikler zamanla aşınır ve kopar bu lastikler koptuğu zamanda viteste boşluklar yapar
|
|
ŞAHİN PEUGEOT OTO YEDEK PARÇA EMRE KARATAY
0506 341 52 21 EMRE_KARATAY_92@HOTMAİL.COM.TR |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |