![]() |
|
satılık takaslı orjinal 307-206 parçaları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 Saat 13:50 |
merhaba arkadaşlar
elimde bulunan orjinal parçaları satarak teyp hoparlör vs.. almak istiyorum bu tip parçalarla takasda olur..hiçbirinde en ufak sıkıntı kırık dökük yoktur hepsi tertemizdir.. 307 jant lastik jant kapağı bijonları (195 65 r15) : 200 TL 307 orjinal yaylar: 100 307 orjinal stoplar:100 206 orjinal vites topuz ve körük:30 TL
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
stopların fıyatta anlaşırsak 307 im için talip olabılırım :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anlaşabiliriz gayet makul fiyat yazdım takdir edersin kardeşim..100 tl..
|
|
![]() |
|
ayrıca kafama yatan teyp anfi hoparlör mid takım gibi malzemelerle takas olur..sattığım tüm ürünler
|
|
![]() |
|
emortv ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2013 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
206 için vites topuzu ve körüğü almak isterim. herhangi bir sorun varmı? benim aracım 2001 model uyar sanırım. sizden cevap bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Körük ayarlanır sanırım, Peugeotmarket'imizde sıfır topuz mevcut ilgilenirsen link verdim. Kendinizi tanıtma yazısına ek olarakta Hoş geldiniz iyi forumlar.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
konuyu hortlatmayın :D geçen sene nisanda ben aldım o stopları :D
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
hayırlı satışlar
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
harbiden konu hortlamış ;)
|
|
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]()
süper ya harbi hortlamış |
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |