![]() |
|
lpg tank degisimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 Saat 11:39 |
arkadaslar malum aracin bagaji kucuk birde lpg olunca dahada kuculdu bu sebepten araci degistirmek istemiyorum. bende simit tank taktirmaya karar verdim ancak suan lpg isli birdahaki muayenede tank degisimi sorun olurmu proje falan istiyorlarmis ne derece dogru bilgisi olan varmi?
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunu size en iyi lpg takan servis bilgilendirebilir.
Keşke simiti baştan taksaydınız. Lastiğin yerine de ince stepne lazım olursa yardımcı olabilirim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
servisin bir soyledigi digerini tutmuyorki
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
O zaman başka lpg servislerini, özellikle de en çok tercih edilen servislere danışmalısınız. Çünkü onlar gerekli bilgileri biliyorlar ve o şekilde montaj yapıyorlar. Bu işte pek bir bilgim yok ama lpg takan yer tüpün yerini değiştirip sonra projeyi değiştirirse ve sızdırmalık muayenesine girersen bence olur. Çünkü zaten ruhsate işlettiğin için birdaha karakolla vs işin olmaz. Tabi bu benim şahsi düşüncem.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
erenöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
merhaba; Aynı problem benim aracımdada vardı 70lt lik tankı söktürüp 30 lt lik küçük bir tank taktırdım. Muayene yada projeyle ilgili bir problem olmayacağını düşünüyorum. Ancak simit depoların şamandıra sisteminde (Seviye göstergesi ) sıkıntılar yaşandığını biliyorum. |
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
muayene sızdırmazlık v.s. istenmiyor. size verilen tank değişimi fiyatının içinde yeni proje dahil oluyor.zamanı geldiğinde muayeneye giderken bu projeyi ve faturayı isteyebilirler.
hatta ve hatta benim 306'ımda dışara takılabileceğini söylediler. 400 TL maliyet çıktı 6 eşit takside bölebileceklerini söylediler. Bursa'da olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Düzenleyen kudret_yildirim - 20 Mayıs 2012 Saat 16:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |