![]() |
|
206 cc LPG |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206cc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2012 Saat 20:43 |
Arkadaşlar öncelikle merhaba, 6 ayın ardından askerlik görevimi tamamlayıp tekrardan aranıza katılmanın bana vermiş olduğu mutluluğu yaşıyorum. Aracıma tekrar kavuşmanın mutluluğunu ise tarif edemem size. Aradan geçen süre zarfında aracıma LPG taktırmaya karar verdim, siz sevgili peugeotturkey.com kullanıcılarının görüş, öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Aracım 2003 model 206 cc, 1,6 motor 110 beygir 100.000 km
|
|
2003 Peugeot 206 CC Roland Garros
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hayırlı olsun, hosgeldin aramıza. ben de bir cc sahibiyim, ben tavsiye etmem açıkçası sana, yakıtta tasarruf edecem diye motorun ömzünü yemeye, bu güzel aracın orjinalliğini bozmaya değmez bence, fakat bütce senin tabiki imkanların bunu gerektiriyorsa bişi diyemem.. cc icin ufak simit lpg tankları mevcut, onun sayesinde cabrio açılma sistemi engellenmiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |