![]() |
|
JANT VE LASTİK |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osman.goksel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman.goksel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2012 Saat 19:23 |
Bende de aynı ebatda lastiklerden var, üstüne üstlük bir de Eibach 3,5 luk yay var. Aracım normalden 2,5 - 3 cm alçak. Sadece direksiyon sona dayandığında çok hafif davlumbaza bir dokunma hissediyorum ama davlumbazda hiçbir aşınma yok. Bir sıkıntı hissetmiyorum kısaca. Sadece yayın sertliğinden ve lastiğin dar yanak olmasından konforda biraz düşüş var, ama fabrikasyon halinden daha iyi bir yol tutuş var. Tam bir otoban arabası oldu.
Bu lastiklerim eskidiğinde sanırım 185 55 yada 60 15 ebatına dönerim biraz güzel Türkiyemin yollarında zorlandığım için.
|
|
Next Ge 555
|
|
![]() |
|
şenol ercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şenol ercan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar 206 + jant ve lastik aldım rc jant 4*108 lastikler 195*50*15 sanki sürtücek gibi duruyor acaba ne yapmalıyım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |