![]() |
|
cam filmi hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2012 Saat 01:28 |
selam arkadaşlar uzun zamandır uzak kaldım sizlerden kusuruma bakmayın bi konu var aklımda yardım ve bilgilerinizi bekliyorum benim pejomda cam filmi var ve bu şekilde muayeneden geçti fakat son günlerde bir söylenti var cam filmleri ruhsata işli değilse araç bağlanıyor diye bu sebeple çok kişi işlettiriyor konu hakkında bilgisi olan varmı sonuçta bu araç bu şekilde muayeneden geçti !!!
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cam filmi hafif kusur olarak geçiyor bildiğim kadarıyla geçen gün burda eksoz ve cam filminden 12 araç bağlandı en iyisi ruhsata işleniyorsa işletmek
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum merhaba sana soyle soyleyeyim muayneden gecmissen zaten buyuk bolumu atlatmissin demektir. On caminda film yoksa cevirmede is acilmaz, tabii zifiri karanlik filmleri bilemem. Ruhsata isletmek de oyle kolay is degil.
|
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben fılm yaptıralı 3 yıl oldu hergun de kullanıyorum arabamı şu ana kadar bi sorun yaşamadım ankarada
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |