![]() |
|
follow me home |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2012 Saat 00:54 |
herkese merhaba. az önce bir yerde okudum peugeot 307 lerde direk fabrika çıkışı olarak follow me home özelliği varmış dedikleri gibi kontağı kapattıktan sonra selektör yaptım bir kere ve farlar öle 35 sn 40 sn kadar yandı. sonra aracı çalıştırıp tekrar denedim bu sefer hiç dokunmadım olmadı follow me home olarak adlandırdıkları şey doğrusu değil heralde tam bilgim olmadığı için buraya yazıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
ozknckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dediğin gibi... "kontağı kapattıktan sonra selektör yaptım bir kere ve farlar öle 35 sn 40 sn kadar yandı." bu kadar başka özelliği yok :) ama orjinal follow me home olsun dersen internette cihazlar var arabana taktırıyorsun.. sensörlü oluyor.. :)
|
|
Peugeot 307 1.6HDI Turbo Dizel(2006)
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
bende var dostum 20 sn yanıyor ve sönüyor sensörlü benımkısı alt geçitten geeçrken yanıyor çıkınca sönuyor.açma kapama tuşlarında 20 sn yanıp sonuyor guzel dikkat çekiyor akşamları çok işime yarıyor ::)
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
o zaman bu maddeyide yapacağım aktiviteler arasına ekliyorum :)
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Follow me home' un anlamı beni eve kadar takip ettir. Yani aracınızı park ettikten sonra bir kere sellektör yapınca 40 saniye boyunca evinize gideceğiniz yolu aydınlatır o kadar.
Sensörlüler farklıdır. Hareket halindeyken karanlık bir yere girildiğinde sensörler havanın karardığını anlar ve farları yakar, aydınlık olunca söndürür ikisi tamamen farklı şeyler.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilmiyordum böyle özellik olduğunu arabamda,az önce denedim hakkaten oluyor:) sağolun arkadaşlar
![]() |
|
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
|
![]() |
|
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
Bir teşekkürde benden sayenizde öğrenmiş oldum denedim oldu çokta işime yarayacak Allah razı olsun sağolun....
|
|
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |