![]() |
|
Egzoz Patladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yiğit4516 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2012 Saat 17:14 |
2001 - 306 xr plt. aracım var. geçen ay egzozu patladı. Turbo sesi gibi hava çıkışı veriyor egzozdan. Para yok diye sonra yaptırırz dedim. Dün sanayiye uğradım, egzoza bakıtmak için, usta egzoz gitmiş dedi. Böyle kullanmak riskli dedi arabayı. Egzoz dumanı rahat atamıyormuş dışarı. Kullanıcaksan arabayı fazla sıkıştırma zorlama dedi yoksa hararet yaptırır, üst kapak contasını yakarsın, dedi. Zaten fazla devirli kullanmıyordum. şimdi 2 bin deviri geçmiyorum. . Ustaya dedim ne kadara olur 140 tlye olur dedi. Bende otto racing marka egzoz var, kenarda duruyor onu taktırsam mı diye düşünüyordum ustaya sordum çok bağırır dedi, egzoz silencerlı ama yinede bağırırmış. Sizce ne yapayım. 140 tl egzozu mu yenileteyim, yoksa otto racing egzozu mu takayım... İlerde sıkılırsam tekrar stock egzoza dönerim diye düşünüyorum... Aslında araç orjinal duruyor orjinalliğini bozmak istemiyorum. Ortalıkta görüyoruz, arabada birşey yok bi egzoz takmış bas bas bağırtırıyor arabayı. bu tiplerden nefret diyorum aslında ama tam karar veremedim. Napayım sizce?
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
otto yu sat normal egzoz tak bence ozaman :)
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ottoyu orjinalle takasa çıkar alıcısı çok olur :)
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
yiğit4516 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamanında 250 tl ye almıştım. Şahinde kullandım ama bizim emektar şahin ottonun hakkını veremedi.. Şimdi 306 daki sesini duymak istiyorum açıkçası... Biraz kullanıp heves geçinceye kadar, polis ceza yazıncaya kadar, millet ters ters bakıncaya kadar kullanayım sonra satarım diyorum
![]() |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
yani öylede olur bi zaman takıp kullanırsın bir uyarılırsın çıkarırsın
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
Eğer silencer sesi istediğim dereceye kadar keserse sorun yok... Bakalım taktırınca anlarız artık... Herkese teşekkürler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |