![]() |
|
Turbo Hortumu Çatlak |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
marmarascorpion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2012 Saat 13:14 |
Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 1 aydır aracımın ön tarafında radyatörün hemen alt kısmında zeminde yağ damlaları görüyordum, Aracı nereye parketsem ertesi gün baktığımda zeminde 4-5 damla yağ oluyordu. Bugün aracı tamirciye götürdüm turbo hortumu yıpranmış ve çatlamış değişmesi gerekiyormuş 250 lira diyor, bana biraz fazla geldi :( Yorumlarınızı alabilir miyim, birde daha uygun bir yer bulabilirmiyim Kağıthane taraflarında. |
|
![]() |
|
turbo27 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4 hdi lerde ıntercool yok dıye bılıyorum,alttan yağ gelme olasılıgı baska yerden olabılır,ayrıca turbo hortumu patlak olsa yolda 2500 devırden sonra basınclı ruzgar sesı yapar ve cekıs dusuk olur,ıyıce bakmak lazım..
|
|
![]() |
|
marmarascorpion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şahin Pejo değişim yapıyor mu, sadece parça satıyor diye aklımda kalmış. |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
250 TL daha verip turboyu yenilersin bana biraz fazla geldi hortum fiyatı 600 tl ye sıfır turbo aldı arkaşım hemde 10 taksitle
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
hortuma çare bulunur bence. adı üzerinde hortum
o hortumun içinden hava geçiyor yağ nasıl sızdırıyor anlamadım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
Turbo yaglama borusuymuş, piyasa fiyatı 60 - 70 TL bu borunun 180 TL işçilik bana fazla geldi bunu değiştirirken başka birşeyleri daha mı değiştiriyorlar acaba daha önce değiştiren veya bilgisi olan var mı?
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeşim sponsorlarımıza sor turbo yağlama borusunu bende yağ kaçırdığı için değişmiştim sen fiyat aldıktan sonra satın al
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
ne hortummuş arkadaş..evet bende turboyla hava filtresi arasındaki hotrumu değiştirdim 75 tl idi.180 tl işçilik istiyorsa göz göre göre,başka ustamı yok bi soruşturuver abi.geçmiş olsun
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
turbo27 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Rekor çatlaksa yada delikse sarı kaynak yaptırılır 10 tl,işcilik ise 50 tl..avr.yakasındaysanız bı uğrayın ışyerıme, hepsi 1 saatlik iş..
|
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Turbo yaglama hortumu bende kopmuştu 50 tl hortum+50 tl işçilik verdim aracın katalizor kısmı komple sokulup tekrara takılıyor zor bır iş değil bile 1 saat en fazla sürer katalizör sokulunce içinin dagılmış oldugunu fark etti usta komple boşalalltık toplam 120 tl hallettık. 250 tl çok gibi.. |
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
rekora kaynak yapılamıyor diye biliyorum ,50 liralık bir parça için turboyu riske atmaya değmez
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
![]() Parça şekilde kare içine alınmış olandır, bu borunun bır kısmı eskiden çelik urgan gibi yapılıyordu, şimdi tamamı metal boru olarak yapıyor. bende ki urgan şeklinde ve ordan yağ sızdırıyor. ezelefe bu arada Şahin Peugeot ümraniye'deydi sanırım Şuayip usta ona yakın mı değişim için işçilik ne kadar istedi, yanlış bilmiyorsam bunun değişmesi için katalizörün felan sökülmesi gerekiyor. |
|
![]() |
|
Kolay kolay catlamaz delinmez o rekor,turboya gıris yada bloktan cıkıstakı bakır puldan kacırıyodur,yanı bağlantı cıvatalarını kontrol edın once.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
sagolasin ezelefe ilgin icin, ama ben hafta ici gidemem, burda bir ustalara sorayim bakalim olmadi cumartesi oraya giderim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
Bugün yaptırdım aracı, boruyu değiştirmek gerçekten biraz sürüyor altı üstü küçük bir boru :) ama katalizörü sökmek gerekiyor bu sebeple yaklaşık olarak 2 saat kadar sürdü.
70 Lira = Turbo yağ borusu Peugeot Orjinal 100 Lira = İşçilik + 1 Lt Yağ Toplam 170 Lira ödedim.
|
|
![]() |
|
spesial ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Merhaba aynı sorun bende de çıktı malesef. Aracım 1,4 HDİ 2005 model 206 modeli. Turbo yağ borusunu nasıl nerden temin edebilirim? Yedek parça sitelerinde aradığımda bulamadım. Yanlış mı aradım bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Sponrorumuz Şahin Peugeot ile iletişime geçebilirsiniz
http://parcasor.sahinpeugeot.com/?@=new 0216 631 10 80 0533 301 88 06 |
|
![]() |
|
spesial ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Teşekkür ederim Serco
|
|
![]() |
|
serhatisik01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2013 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serhatisik01
Merhaba arkadaşlar, peugeot turkey'e henüz üye oldum ama uzun zamandır misafir olarak takip ediyordum burayı.. BenDE de 2005 1,4 206 HDİ var. yaklaşık 2 ay önce bende de siyah duman atıyordu tamirciye gittiğimde turbo hortumu delinmiş değişmesi lazım dedi ve 30 tlye yeni hortumu alıp taktırdım. umarım çok para vermek zorunda kalmazsın.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
30 TL olan turbo hava hortumu ve yan sanayisi 30 TL, arkadaşın aradığı turbo yağlama hortumu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |