![]() |
|
Ön takımlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2012 Saat 00:07 |
Arkadaşlar geçen yıl subatta muayene yaptırdıgımda ön rot kollarını degistirmiştim. O zaman on takımlardan ses fılan yhoktu cok sukur ama muayenede degısmemı soyledikleri için degıstım peugeot yetkili servisinde..
Arabayı oyle hor kullanan biri değilim çakıra çukura cok dikkat ederim ama son bir aydır ön takımlardan rahatsız edici şekilde ses geliyor. malum bilirsiniz ön takımlar bozulunca gelen takır takır sesleri.. Şimdi asıl meselem şu: once servise gosterıcem fiyat alıcam, sonra dha öncede gittigim sanayideki peugeot ustasında fiyat alıcam.. Bu ön takımda değişen parçalar nedir?(fıyat farkı az ise serviste yaptıracagım) Ama her ihtimale karşı serviste yaptırmam daha mı iyi olur?* Teşekkür ederim şimdiden..
|
|
2006 307 1.6HDİ KARABASAN
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Serviste yaptırıp yaptırmamak önemli değil,önemli olan orjinal parça kullanmanız.
|
|
![]() |
|
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dışarıda yaptırdıgım usta da zaten peugeot servisi.. Yani zaten her turlu orjinal parça kullanıcam.
|
|
|
|
![]() |
|
efe1988 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
rotil körüklerini kontrol ettirin eskidiyse yırtılıp su almıştır araçözellikle dönüşlerde çukurda askıda kaldığında ses yapıyorsa bundandır
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
ben yeni ön takımı yaptırdım 360 tl dediler serviste pazarlıkla 300 tl ye yaptırdım rod başları rod kolları direksiyon kutusu bilyesimi nedir bilmiyorum rod ayarlarını felan tıkırtı direksiyonada vuruyordu sağıda soluda ikisinide değiştirdim şimdi rahatsız edıcı tıkırtılar yok |
|
![]() |
|
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
Arkadaşlar 2004 307 1.4 hdi amortisör fiyatlarını bilen,marka önerebilecek olan var mı?Galiba sağ ön patlak lık lık tık tık ses geliyor:)
|
|
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Z rotlara baktır tık tık dıye vuruyorsa
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
dediğiniz gibi 300 liraya sağ sol değiştiyseniz fiyat servis olmasına rağmen iyiymiş.bende uğraşıyorum alt takımla.lanet olsun.çok sinir bozucu tıkırdamaya başladı,sanayide tek taraf salıncağı 100 liraydı.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeşim ben aracı servise gösteriyorum aynı orjinal peugeot parçalarında servis ile şahin peugeot arasında farkklar mevcut şahin peugeot tan alıp burda kendi ustama taktırıyorum
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
bende fiyat araştırması yapıp şahin pejonun fiyatlarına bakıp parça alıyorum da,araç lifte kalkmış arıza tespit edilmişken bi daha yok topla parça alcam o zaman değişiriz demiyorum.yeterki ses kesilsin anında alırım parçayı.sadece servis fiyatlarını konuşurken periyodik bakım içn 380 lira fiyat vermişlerdi ondan dedim siz uygun yapmışsınız diye.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
esra_16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
2002 206 aracım var ön takımın tamamı değişmesi gerek dedi usta,yavas giderken ve dönüş yaparken kasis geçerken bildiğiniz yağsız kalmış kapı gibi gıcırdama sesi normal hızda giderkende tangır tungur sesler geliyor,değişmesi gereken parçalar ön takımın tamamımıdır?
|
|
![]() |
|
esra_16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
hatta yazmamışım fiyatta verdi usta 600 tl dedi sizce bu fiyat yüksekmi,bursada uygun ve orjinal yapacak servis bilen varmıdır?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
Herkese çok teşekkür ederim, sadece pazar günşeri izinliyim aracıma vakit ayıramıyorum pek, nasıl baktırıcam onu düşünüyorum şimdiden :)
evet abicim özellikle parke taşlı yolda dönüşlerde hissettiriyor kendini.. Direksiyonda birsey hissedilmiyor allahtan onunşa ilgili sıkıntım yok, ama sanki oldugundan biraz daha yumuşamış direksiyon..
|
|
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Benim de ön takım gitti ya. Arka dan da kütür kütür sesler geliyor. Biraz daha idare etcembu şekilde bir yıl daha giderse bir yıl sonra komple alt takım yapılacak. triger mıriger epey bi para yiyecek yani.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
ben yarın bir ustaya gidicem inş az para bol çözüm çıkarır bana:)
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Benim aracta dönüşlerde ve hafif taşlı yollarda ses yapıordu.2 adet rot başı ve 2 adet z rot değişti şimdi taş gibi tık yok aracımda çok şükür toplamda 90 tl verdim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
Bakalım, inş bende oyle 90 tl ye kurtarırım işi
![]() Düzenleyen kiracoglu - 18 Mayıs 2012 Saat 23:51 |
|
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
bendede dönüşlerde hele direksiyonu düşük hızda tam çevirdiğimde takır tukur ses geliyor bende ön düzen parçalarının tamamını netten aldım rotil rot başı rot kolu z rotu amörtisör takozu ve bilyaları arka dingil burcu komple değiştirecem bide amörtisörleri 6 ay önce değişmiştim garantili onlarda vuruyor bozuksa onlarıda değiştirecem ekstradan yağ filtresi hava filtresi mazot filtresi ve yağını değiştirecem malum yaz geldi gezmek lazım.sizce bunları değiştirirken nelere dikkat etmem gerek yada bunlarla birlikte konfur açısından değişmesi gereken başka hangi parçalar vardır.
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
Baktırdım amortisör değilmiş , Z rotları ve sağ rot başı değişti sorun halloldu:))) |
|
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |