![]() |
|
BURASI İÇİN NE YAPABİLİRİM? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2012 Saat 22:38 |
![]() Arkadaşlar burasını bi yere sürttüm . Geçici olarak burayı nasıl halledebilirim.Sticker falan yapıştırsam nasıl durur? Bir de önereceğiniz bi sticker var mı ? Düzenleyen FTH - 11 Mayıs 2012 Saat 23:11 |
|
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence burası nazarlık olarak kalsın
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
:) olabilir de ne biliyim her gün dikkatimi çekiyo en azından aslan falan şeklinde siyah sticker olabilir die düşündüm,ya da başka bişey...
Aracım bu ![]() http://i1144.photobucket.com/albums/o490/teoman_40/fotoraf0459.jpg Düzenleyen cigdemilker - 11 Mayıs 2012 Saat 23:45 |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyacıya söyle pasta cila ile siyahliklari çıkartır Bence...
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
o zaman stiker şeklinde nazar boncugu yaptır onu yapıitır
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
pasta cila ile temizlenir bura usta niye o kadar kafana takıyosun, kendin yap hatta çok para verme sağa sola, git bi pasta cila al 5 dakikada halledersin
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
stiker i boşver, pasta attır, kendin bile yapabilirsin hazır satılıyorlar. olmadı azcık rötüş boyası da yaptır hallolur, üüzerine birde cila ok
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
boya kalkmamışsa pasta cila ile çıkar.
benim tamponun önündeki bıyığa bi 207 lastiğini sürtmüştü siyah iz çıkmıştı. ben boya kalktı sanıyordum ama kaportacıda pasta cila ile uğraştık biraz çıktı. sonra pasta cilanın içine tiner koyup iyice ovalayınca tertemiz oldu, iz falan kalmadı. eskli hali böyleydi, şimdi tertemiz. ![]() sonraki hali, ![]() Düzenleyen metin - 12 Mayıs 2012 Saat 11:31 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
dikkat edin tiner boyayı da inceltip kaldırabilir. tinere hiç gerek yok pasta biraz uğrasınca cıkartır.
çok denediğim yöntem eşim puntomu tampon vs sürttükçe aracımın içinde hazır olan pastaya üstüpü sürüp uğraştım ve neredeyse tamamen halloldu her defasında bilginize
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Tinerler sentetik ve selilozik olarak ikiye ayrılıyorlar. Hangisi olduğunu hatırlayamadım ama biri zarar veriyor diğeri vermiyor. Bende zarar vermeyen kullanıldı, sanırım teneke içindeydi. sadece sürten lastiğin lekesini çıkardı. Hatta o çıtalar boyasızdı kendim boyadım, baya sağlam boyamışım (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
Hocam al eline bir tane bulaşık süngeri sert tarfına cif sür sonra yavaşca dairesel olarak silmeye başla sonra bol suyla yılka sünger tarfıyla sil bak bişey kalıyormu
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
yani cilala parlak MİYAGİ SAN daki gibi :)
|
|
![]() |
|
criminal80 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı criminal80
egsoz çıkart :)
|
|
asdasdasd asdasdasd
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
katılıyorum. birde benim aracı görsen her yerinde nazarlıklar var. seninki hiç bir şey değil.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
Arkadaşlar fikirleriniz için teşekkür ederim öncelikle. Ben baktım da sürttügüm yerde küçük küçük boya kalkması var pasta cila fayda etmez diye düşünüyorum. Bi deneyim bişeyler paylaşırım sonucu ;)
|
|
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
|
![]() |
|
yiğit4516 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
Hocam geçenlerde birader daracık sokaktan dönerken, ön tamponun alt köşesini kaldırıma sürtmüş. Elimle sürten yere dokundum, tırtıklı olmuş, 1, 1,5 mm kadar yüzülmüş, hem boyası kalkmış hemde boyanın altındaki siyah kısım ortaya çıkmış. Sizdede böyle durum varsa pasta işe yaramaz. Boyacı oraya rütuş yapacak. Bende daha yaptırmadım.. öyle idare ediyoruz..
|
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Aslında deodorant kutusu şeklinde araç boyaları olacak, üstlerindede kod no yazacak arabaya koyacaksın 1 tane çizik ve sürtme olduğundu bi pasta cila üstünede boya sıkıp gideceksin... :)
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
1 karış yere rütüş yaptırıyorsun usta az alsa 20-30 alıyor, yaptımazsam arabaya her baktığımda orası gözüme batıyor.
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |