![]() |
|
206 Kapı Açık Uyarısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2012 Saat 09:55 |
Herkeze selamlar arkadaşlar 2004 206 aracımda sol ön kapı kapatılınca halen ekranda kapı acık uyarısı cıkıyor ve tavan lambası bılıyonuzdur yanıp sonuyor.Swiç devreyi kapatmadıgından beyin tabı kapıyı acık algılıyor ve uyarı veriyor.Kumandayla kıtledıgımde kapılar kıtlenıp gerı acılıyor malesef anahtarla manuel kıtliyorum.Sinir bozucu bir durum, acaba kiliti soküp swiçe baksam sonuç alabilirmiyim.Kilitde sıkıntı yok swiç devreyi kapatmadıgından sıstem calısamıyor.
Eger varsa dusuncelerınız beklıyorum.Bu arada kilit fiyatı 135 TL
![]() |
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O sorun bende de var sensör müdür swicth midir nedir sol arka kapı tavan lambası yakıyor . Benim kapılar kapanıyor . Ama alarm ötüyor bu seferde .
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla kilit yuvasını soküp bakacam yoksa degiştircez artık yapacak bir şey yok.Benim anlamadıgım swiç'i kilit içine niye korlar bu insanlar.
|
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Araçları ucuz parçaları pahalı yapmak için bence ...
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
soketten veya kapıda mevcut kapanınca içine giren bir tertibat var o bozulmuş devresi oksitlenmiş olabilir. muhtemelen
|
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
aynı sorun bendede vardı 40 liraya yapmışlardı..
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
Sorun gecıcı giderildi kılıt dılı ıcerı gırerken swıç plastıgnı ıtıyor.Swiç plastıgı asınmıs ve deforme olmus bu yuzden swiç oynamıyor ve kapı acık gozukuyor.Bende plastıgı kırdım swiç kapalı vazıyette bırakt ım yanı beyın kapıyı hep kapalı sanıyor
![]() |
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
ama yaptığın sakıncalı olabilir. o kapı tarafında çocuk veya yaslı veya normal birisi oturuyor olabilir. viraja girince merkezkaç kuvveti ile kapıya yıgılma olurda birisi asagı düşerse canın yanar. o sensör işini yapsa kapı açık uyarısı alırsın kardeş bilgine ihmal etme
küçükken kardeşim gözümün önünde açılıveren kapıdan az daha düşüyordu. Rabbim korudu ve eli kapı koluna geldi de tutundu minicik idik daha
|
|
![]() |
|
Kapı şöför kapısı ayrıca dedıgın dogru sofor kapısıda olsa kılıtı degıstırmek en dogrusu en yakın zaman yenısı takmak lazım kılıt calısıyo ama swiç bozuk olması can sıkıyor.
|
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Kilit 135 tl galiba cikma sordum 70 filan dediler bende tanidik bi anahtarciya yaptirdim . Yine bozulursa cikmasini al gel takalim ugrasmayalim dedi .
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Yokya anahtarcıya gerek yok ben alır bır ara degıstırrım.
|
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Evet benim iş bedava oldu zatende o sensör çok uğraştırdı . Seninki pratik çözüm olmuş . Yapıştırma yapmışlar kilit mekanizmasını ki yapılamasın diye . Peugeot çok uyanık . Tabiki yaptık.
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
esra_16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
bu sorunun aynısı bende de var servise götürdüm kilit değişmesi gerek dediler 150 tl daha sonra bir ustaya götürdüm oda dedi kilit değişmesi gerek.150 tl fiyat verdi,yani mecbur değişcek sanırım kilidim
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20917
Herkese selam;
2001 model peugeot206 aldım.(1 hafta oldu:). yanlız şöyle bir sorunum var. kapılar merkezi kilit. Ama kapatmak için düğmesini bastığımda kilitler giriyor tekrar çıkıyor
![]() ![]() bycem
SONUÇ: 50TL karşılığında Bursa beşyolda yaptırılmıştır. İhtiyaç halinde detaylı adres verilir...... (KİLİTÇİ ALİ) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sonradan görüdm siz ankaradasınız. Pek işinize yaramıyacak ama. yinede hemen 100-150 tl kilit almak yerine araştırın derim. Çünkü bana da hemen sıfır kilit almam söyledindi. ama ben 50 tl hallettim...
|
|
![]() |
|
Yardımlarınız ıcın tesekkurler su an swıç calısmıyor kapı acık uyarısı vermıyor ama kılıtı degıstırcem gecıcı cozumlerden nefret ederım :)
|
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |