![]() |
|
KGS/OGS ceza&başvuru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 Saat 21:55 |
geçenlerde ogsden kaçak geçtim. cezadan kurtulmak için ogs başvurusu yapmak gerekiyor sanırım. Veya kredili kgs başvurusu. 7 gün içerisinde başvuruyu yapmış olmam lazım. ücretlendirme hakkında bilginiz varmı Ogs düşünmüyorum Kgs alacam zaten ilk defa geçtim çıkışta nakit ödeme vardır zannediyodum ceza yedik işte. Vakıfbank veya maximum kartlarım mevcut. fiyat hakkında bilgisi olan? yarın halletmem lazım. OGS 40 lira ücretlendirme var onunla işim olmaz.
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaçak olarak geçtiğin yere giderek ceza yemeden ödeyebilirsin. daha önce bu şekilde halletiğimiz olmuştu.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |