![]() |
|
Göçük düzeltme, ilk kez gördüğüm alet?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2012 Saat 20:55 |
|
Arkadaşlar göçük düzeltmek için şöyle bir şey gördüm kullananınız var mı ya da gören eden? Hani kaportacılar göçükleri vakumluyolar diye duymuştum da bunu daha yeni gördüm ilk defa, ufak göçüklerde işe yarar mı acaba;
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pops-a-dent-kaporta-gocuk-duzeltme-seti-55648453 |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sanmıyorum işe yarayacağını.. göçük öyle göçük olmalı ki sağdan soldan eşit olmalı ortasına yapıştırıp çektiğinde eşit bir biçimde çeksin düzeltsin.. çekiçten vazgeçilmez hocam.. çekiç şart
![]() |
||
![]() |
||
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
|
kullanan varsa yorum yapsın gerçekten
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
yok hocam ya küçüklere ben de pek inanamadım da misal 15cm büyüklüğündeki göçükleri falan düzeltir gibi geldi ![]() ya benim göçükler çok ufak yani avuç içi kadar yok onun yarısı kadar 3-5 göçüğüm var, onu da ustaya dedim, metalik rengin bi pisliği var dedi, şimdi düzeltiyim derim alttan vururum üstten boyan falan çatlar hiç gerek yok aksiyona onları kafana takma ama ben masraf etmek istiyorum diyosan yapıyım dedi, dedim kalsın tamam ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
umarım kullanan bir arkadaşımız vardır da endişelerimizi gidermemize yardımcı olur..
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
bu ürünü kullanan biliyorum, linke bakmadan hangi ürün olduğunu anladım zaten. küçük 5 cmlikleri düzeltemez ama büyük ebat yani 20 cm lik göçüklerde işine yarar fakat mucize arama, göçük düzelten firmalar var sanayide onlar kadar olmaz tabi. arkadaşın dedigi gibi metalik boya kırılabiliyor, sakıncalı.
|
||
![]() |
||
SserkanT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
|
arkadaşlar bu ürünün aynısını starexim için aldım 15 tl ye. araçtaki taş ezikleri için düşünmüştüm parası bir şey değil ama göçük küçük yada büyük olsun farketmiyor hiç bir işe yaramıyor. içinden çıkan sıcak silikon tabancası kullanabilirsiniz ama |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
saol ![]() |
||
![]() |
||
|
çok teşekkürler hocam, biraz açarmısınız nasıl işe yaramıyor yani misal boyaya zarar veriyor da mı yaramıyor ya da gösterdikleri çektirme hareketini yapıyorsunuz kaput düzelmiyor mu, ne gibi bir problemden dolayı işe yaramıyor? |
||
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben kullandım %80 civarında düzeltiyor. el büyüklüğündeki ezikler için ideal
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
|
çok derin olmayan göçüklerde işe yarıyabiliyor. bende var 13 tl'ye allmıştım.
|
||
![]() |
||
SserkanT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
|
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
Auto kingde zaten öle düzeltiyolar göçükleri vakumla ne zamandır bu yeni değilki.
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Traşş. TV ürünüyse uzak durun arkadaşlar..
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
abdhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
|
10tl kargo ücretiyle 13,5 e aldım işe yaradı
|
||
ABDHAKAN
|
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
küçük eziklerde işe yaramaz büyük göçükleri bayağa düzeltiyor bende var
|
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
abdhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
|
beyler ben aldım kaportacıya 150 200 tl vermeden işimi hallettim dileyen varsa buradan yada özelden mail adresi versin davet atayım alsın çok daha iyi sonuç alınabilir kullananların tavsiyelerini göz önünde bulundurun derim
|
||
ABDHAKAN
|
||
![]() |
||
|
bu arada 1 milyoncuda aynı silikon tabancası 10 tl
|
||
ABDHAKAN
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |