![]() |
|
ve 2. değişikliğim :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2012 Saat 21:00 |
bu güzel oldu :)
![]() |
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yakışmış 406 hdi bva ya da uyarla nır mı? ne kadara patlar
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yakışmış
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
şöyle sölim bu kadranda 11 tane led vardı 1 tane led i 25 kuruştan alırsın hatta ben 15 kuruştan almıştım yani maliyeti yok denecek kadar az :) ama değiştirince hepsini değiştirmek lazım :)
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
SserkanT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
güzel olmuş gerçekten. standart turuncudan sıkılanlar için değişik bir hava yaratır. Yanlız ibreler kırmızı olsa nasıl dururdu acaba?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Guzel
![]() |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
güzel olmuş emege saygı ledler smd led galiba
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gerçekten çok güzel olmuş ibrelerin kırmızı olması bence de güzel bir hava katar .bunu nasıl yaptınız bide resimlerseniz yada anlatırsanız harika olur belki bende yapmayı deneyebilirim .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
anil007 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
çok şık olmuş..uygulamanın nasıl yapıldığı konusunda bizi de aydınlatır mısınız?
|
|
![]() |
|
kusura bakmayın bir süre giremedim internetten dolayı öncelikle komple değişecekse veya sadece hız kadranıysa ona göre led sayısı belirleyin derim sonra İstanbulda olanlar için Karaköyde Selanik pasajı var oradan gidip 1210 kılıf smd led alıyoruz renk tercihe göre değişir. Havya Lehim teli ve karga burunda lazım tabi daha sonra kadranı söküp ledleri tek tek çıkartıp yerine yeni aldığımız ledleri takıyoruz. Üzerindeki orjinal led turuncuysa alacağınız lede direnç gerekmiyor ancak ancak beyazken veya maviyken turuncu veya kırmızı yapacaksanız direnç gerekiyormuş ben beyaz yaptığımdan ihtiyaç duymadım. Ledleri lehimlemekte dikkat edilecek tek konu artı eksi yönleri ledlerin uçlarının bir kısmı kesik oluyor ona nasıl çıkarttıysanız aynen o şekilde yenisini takın. En sonda ibreleri takarken sıkıntı olabiliyor ayarlaması bende mesela aşağı düşüyordu o yüzden orjinalliği bozuldu ama kürdanın ucunu yapıştırdım siyaha boyayıp oldu isterseniz sizde yapabilirsiniz. Yaparken foto çekmediğim için yükleyemiyorum kusurabakmayın
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |