![]() |
|
arabam akü boşaltıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2012 Saat 20:45 |
arkadaşlar araba 2 gün çalışmadığı zaman akü boşaltıyor aküyü yeni aldım inci markda gine aynı kaçağın nerde olduğunuda bulamıyorlar yorumlarınız bekliyorum arkdaşlar
|
|
![]() |
|
turbo27 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arac ne? alarm varsa aküyü bosaltır,ya da kacak var,ıyı bı elektrıkcıye gosterın..
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
![]() ![]() ![]() ![]() |
araba 206 xt 2001 bulmadık kaçagı anlayamadum bu nasıl iştir
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Sonradan yapılan elektronik eklemelere çok dikkat edin. Fabrikasyon dışına çıkıldığında bu tarz sorunlar olabiliyor.
Bunun yanı sıra sürekli hareket eden ve darbelere maruz kalan kablo ve elektrik aksam zamanla aşınıp şase ye değebiliyor bunlarıda bir kontrol ettirin derim. Bagaj lambası varsa bu da anahtar bozulduğu zaman sürekli açık kalıp aküyü boşaltabilir. |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
geçmiş olsun öncelikle
tesisat varmı ??????
yahu şu konuları açarken ayrıntılı konu açsak olmaz mı 2 gün çalışmıyınca akü boşalıyor demişsiniz nasıl bir yorum yapabiliriz yada nasıl çözüm bulabiliriz
tesisat varmı? alarm varmı? sonradan elektrik tesisatında ekleme yapıldımı
![]() arabanızın modeli bile belli değil 206 mı 306,307.308 vs vs sürer gider ne imza kısmına yazmışsınız nede konuyu açarken belirtmişsiniz
anca birisi sorac akta sizde cevap vereceksiniz hayret Düzenleyen feline - 09 Mayıs 2012 Saat 23:51 |
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
@sosyete_60 kendinizi tanıtınız.. vermiş olduğum linke gözatınız..
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
benimde basima gelmisti 1 aylik akude arabayi bir hafta calistirmadik tamamen bosaldiydi tekrar akuyu tam sarz edtikten sonra hic bir sorun kalmiyor sarz edip tekrar deneyin
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
feline haklısın konu acarken ebey bi eksik olmuş arabam 2001 model 206 xt 1.6 16v araç durduk yerde 2 gün çalışmazsa akü boşaltıyor eski aküyüde değiştirdim sırf jarz tutmuyo diye akü bitmiş dediler ama şuan yeni akü aldım ve yine aynı sorun arabanın üsütnde ekranlı dvd cd çalar vardı onu şöktük kendi orjinal cd çalarını taktık ve durum aynı yine akü boşaltıyor yine kaçağı bir türlü bulamadılar ne yapacağımı bilmiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum bakaj ampüllerini felan hep kontrol ettik
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
çok enteresan ,Sana tavsiyem komple aküyü indir aküye giden kablolara iyice baktır birde sigorta soketlerine baktır. kesinlikle bir kaçak var aküyüde yeni değiştirdiğine göre aküde problem yoktur
iyi bir elektrikçiye gitmek gerek,daha önce bir arkadaşın başına geldi kapıları kapatınca küllüğün ışığı açık kaldığı için akü boşaltıyordu çok zor bulmuştu tüm aksamları tek tek kontrol et
hatta kapıları kilitle içerden heryerine bak 2 günde boşalttığına göre küçük biyerden çıkacaktır Düzenleyen feline - 10 Mayıs 2012 Saat 00:29 |
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
sigorta tablsında arıza oldugu zaman nasıl anlar peki sigortayımı değiştirmek lazım neden soruyorum dersen büğün bulamadılar ama bişey değiştik diye para aldılar ondan soruyrum
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Kabloların oksitlenmesi- zamanla hareketden dolayı aşınması v.s durumlar dediğim gibi kaçaklara sebep olabilir. İyi bir elektrikçi ile sorununuz çözülür.
Alternatör a baktırdınız mı belki gerekli şarj yapmıyordur araç |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
evet baktılar çalıştıgı zaman jarz yapması çok iyi dediler ölçtüler hatta kömürleri bilyeleri hep yeni değişti
|
|
![]() |
|
webbee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
kapı butonlarına bak pencere ıcın olan ordan cok yapıyor |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |