![]() |
|
Kornaaaa |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serhat.307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serhat.307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2012 Saat 12:39 |
Teşekkür ederim arkadaşlar. Önerilerinizi dikkata alacağım.
|
|
Herkesi mutlu etmeye çalışmak ahmaklıktır.
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım aracın eğer 307 ise sorun malum airbag altındaki korna metalleri birbiine değe değe korozyon yapıor oda bazen çalıo bazen çalmıo.Ama en cok ihtiyaç duyulduğunda calmıo emin olabilirsin ben yaşadım çünkü.Airbag söküp altındaki metalleri zımparalamak gerekiyor.Ama iyi bir elektrikçiye yaptır airbagin kablolarını koparmasınlar. Cam olayına gelince arkadşın dediği gibi tozalanınca yapıo söküp yağsız temizleme spreyi sıkarsan düzelir kardeşim.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
slm ben bursadan ismail
serhat bey önce kornanızın sorununu çözelim sanırım kornanın bağlantı soketinde sıkıntı var ya taş çarptı yada aracınız sol taraftan kaza yaptıki kornanızın kablo aksamında soket kısmında var korna sol tekerin önünde olacak kornaya nasıl bakarsın bilmiyorum ama çamurluk davlum bazını sökmen yada kısmi açman gerekir gözle bir kontrol et
sol kapı cam acma düğmesinin içi tozlanmıştır yenisini almana gerek yok alyan anahtarını bul sök iki soketini cıkar sonra tırnaklarından dikkatli bir şekilde sök içindeki elektronik devresini temizle pamukla sonra tekrar tak soket baglantılarını tak bı dene çalışacakmı diye kolay gelsin
|
|
![]() |
|
serhat.307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serhat.307
Hiçbir fikir veren yok mu yaaa:(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serhat.307
Arkadaşlar ben bu arabanın kornasını anlamadım ya. Korna çalışmıyor. Ama bir kaç kez korna kendliğinden çaldı.Ama yine sustu. ne yapmam gerekiyor. Birkerede sol ön camı açmaya çalıştım açılmadı. açıldığı zaman kapatmaya çalıştım.kapanmadı. cam yarımken bazen tam açıyorum kapanıyor.tam kapatmak istiyorum komple açılıyor. bunu birkez yaptı yalnız neyden olur?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |