![]() |
|
Far Ayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2012 Saat 00:16 |
Merhaba arkadaşlar, geçen gün far ampülümün birisi söndü, bunun üzerine bende elektirikciye ugrayıp iksini de yeniledim. fakat ampulleri takan arkadas yamuk koydugu icin önümü göremiyorum, bi göz yukarı bi göz baska yere bakıyor gibi aydınlatıyor. sisli semtine yakın far ayarı yapan bir yer tanıyor musunuz? bu işlem için ne ücret taleb ederler?
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı durum bendede oldu farım yüksekte duruyodu karşıdan gelenin gözünü falan alıyodu takdırdığım yere götürdüm tekrar açtı düzeltti sende takdırdığın yere götür bence far ayarı için ne ücreti talep etceklermiş ki hem :s
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206larin far kapaklarinin orda calisma alani kisitli adam zaten zor kapatti, gecen sefer kapatamamisti onunyuzunden bir de far temizleme yaptirmak zorunda kalmistim. Simdi zor bi sekilde kapattirdim isi iyi bilen birine duzelttirmeyi dusunuyorum.
Edit: imla Düzenleyen herry - 09 Mayıs 2012 Saat 02:12 |
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sıkıntı 307 de de oluyor ampülü ters takınca yerine oturmuyor ondan yukarıyı gösteriyor ampülü takarken yerine tam oturduğunun kontrolü yapılmalı
|
|
2004 307 1.4HDI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |