![]() |
|
torsiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xisini ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2012 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2012 Saat 23:37 |
benim 2006 model 206 1.4 benzinli aracın sağ arka torsiyon bilyasını 5 ay önce değiştirdim. torna vs. yaptırdım. ama şuan yeniden sesler geliyor. torsiyon bu kadar çabuk bozulabilirmi? torsiyon değilse nereden ses gelir. bir başka sorumda benim 206 nın arkası diğer gördüğüm 206 lara göre daha inik alçak. sebep nedir. nasıl diğerleri gibi yapabilirim.
teşekkürler. |
|
kimileri hızı seçer siz yaşamyı seçin.
|
|
![]() |
|
anil007 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın senden oncekı sahıbı aracı dusurmek ıcın yayları kestırmıs yada ısıtıp sıkılastırmıs olabılır
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
insanlar inik olsun diye uğraşırlar siz de yükselttirmek mi istiyorsunuz hocam
![]() sesi de tahmin edeyim, donk donk donk diye sanki boş tencereye demir bişeyle vuruluyomuş gibi bi ses mi? Daha çok düşük hızlarda mı geliyo bu ses? kalkışlarda dönerken falan, bildim mi? ![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
mavileo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
ya araç sağa sola sallandığında oluyo dönüşlerde daha çok gelmesinin sebebi o sanırım, ani durup kalkma yapıyorum araç öne arkaya sallanınca oluyo mu diye yok yani o kadar yüksek gelmiyo ses. Benim başlarda çok azdı şu an bayağı bir arttı artık kulağıma bari gelmesin sinir olmayayım diye araca biner binmez müziğin sesini iyice açıyorum, tüm sorun çözüldü tık ses yok arabada artık( ya da var ben duymuyorum!??)
![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |