![]() |
|
206 bakım sayacı zaman ayarlı mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2012 Saat 13:26 |
arkadaşlar benim merak ettiğim aracın km göstergesindeki bakıma kaç km kaldığını gösteren sayaç zaman ayarlı mı?çünkü aracın yağ değişimini yaptırdıktan sonra 15.000 km olarak başlayan sayaç 15.000 km yapmama rağmen şu an 2.000 lere düştü.bu arada yağı değiştireli 1 seneye yakın oldu.aklıma sayacın zaman ayarlı olduğu geldi.bu konuda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
birde eğer bu sayaç zaman ayarlıysa,ben yağ değişimini yaptırdıktan sonra araca 3-4 bin km bindiğim için bu yağ değişimini sonraya ertelesem bir sorun olur mu?yani yağ zaman geçtiğinden dolayı özelliğini yitirir mi? |
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaman ayarlı değil , siz 2000 km geçmişsiniz servis zamanını . yağ değişimi önemli atlamamak lazım . Sıcaklarda başlıyor bence bir an önce yağ değişimi yapılmalı .
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugüne kadar hiç sıfırlanmadan hep değiştirdim yağ ve filtreleri.sayaçta daha 2000 km sonra bakıma geleceğini gösteriyor.2000 km geçme durumu söz konusu değil.ama değişimden sonra yaptığım km 3-4 bin km civarı.normalde en az 10.000 de bir değişiyor diye biliyorum yağı.bu yüzden bu kadar km yapmamama rağmen sayaçta bu kadar çabuk bakım göstermesi kafamda soru işareti oluşturdu.
|
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O zaman bir şey diyemeyeceğim benim araç 99 model farklılıklar olabilir . Evet en az 10000 km de bir yağ değişir . siz 5000 km daha kullanabilirsiniz.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dediğiniz gibi farklılık olabilir.
|
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |