![]() |
|
airbag fault!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peugeot22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot22
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2012 Saat 09:28 |
Airbag ışığı hiç yanmayan arkadaşlar için şöyle bir fikrim var,
Ya içindeki led ışık bozulmuştur ya da eski sahipleri patlak airbag lerini gizlemek için airbag ışığındaki ledleri bilerek ya bozmuştur ya çıkarmıştır. Çünkü burada xenon taktırmak için bi dükkana gitmiştim ve arıza ışıklarını yakıp yakmayacağını sorduğumda adam direk arıza ışıklarını yakarsa yanan arıza ışıklarını çıkartırız demişti, Sanki o ışıklar çıkınca arıza bitiyo gibi :)
|
|
206 CC (2004)1.6 otm
|
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
![]() ![]() ![]() ![]() |
airbag lambası bendede yanmıyor :(
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
onurcelikoz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onurcelikoz
bende de airbag ışığı hiç yanmıyor. maslakta bir usta bilgisayara bağladı ama ya kablodandır ya beyindendir gibi afaki açıklama yaptı.. kontağı açtığımda airbag lambası yanmıyor şu anda
|
|
![]() |
|
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben hala çıkaramadım soketi yerinden bile oynamıyor :(
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
basit arızalar ama ya Allah göstermesin kaza anında devretye girmezsee. ozaman azrailin hıznı kim keser.
kader tabiki ama tedbir bizden takdir Allah'tan
|
|
![]() |
|
peugeot22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot22
Bende de geçenlerde bu hata gelmişti, sürücü koltuğu altındaki soketi hiç sökmeden sadece kabloları biraz oynattım çalıştırdığımda hata ve ışık sönmüştü. 206 larda genelde ortaya çıkan bir problem.
|
|
206 CC (2004)1.6 otm
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Aynı hatayı bir dönem bende aldım sorun sürücü emniyet kemer bağlantısı çıktı. Soketi kontak spreyi ile temizleyip yerine taktılar, arızayı pc den silmeye gerek kalmadan ikaz ışığı ve yol bilgisayarındaki yazı kayboldu 1,5 senedir ses seda yok çok şükür.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
deneyeceğim teşekkürler.
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
tırnakları yok mu tornavida ile hafifçe bağlantıları aç ve ayır
|
|
![]() |
|
forumda bir çok kere okudum bu arıza çıkınca sürücü koltuğunun altındaki soketi söküp takmak çoğu zaman sorunu gideriyormuş fakat ben denedim hiç bir türlü soket yerinden oynamadı söken bir arkadaş anlatabilir mi?
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |