![]() |
|
Amerikan Park Modülü.(Elektronik) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslan7333 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslan7333
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2012 Saat 08:45 |
Kendi imalatım olan Amerikan park modülüdür.
Piyasadaki taş direnç ile yapılmış olanlarla karıştırmayın,taş direnç kullananlar bilir aşırı ısınma sorunu vardır,hatta etrafını yakmasın diye bir yere sabitlemezler,tehlikeli bir uygulamadır. Bu modül tamamen elektronik devre ile yapılmıştır,ısı sorunu yoktur ve ekstra olarak PARLAKLIK AYARI bir pot çevirilerek Telefonum: 0 533 351 18 85. Talip Eren Çalışma videosunu en kısa zamanda ekleyeceğim. ![]() Düzenleyen aslan7333 - 08 Mayıs 2012 Saat 08:48 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel bir uygulama, önemli ayrıntılara değinmişsin tebrik ederim. Isınma sorunu bir yana bazıları çok fazla ışık verdiği için araç ikinci planda kalıyor bu da hiç hoş olmuyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bu ürün benım aracımda var aldım aynı fiyata sensörlü bi şekilde..kilitlemeye bastıgında sisler yanıyor 20 sn sonra sönuyor.dikkat çekmesi bi yana karanlıkta o kadar işime yarıyor ki anlatılmaz tavsiye ederım kendı aracımla ilgili video yakında eklerim
bu arada aslan7333 forumda sponsor harici satış yapmaya çalışıyosun adminle iletişime geçmelisin..güzel uygulaman satış yapacagından emınım....
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
aslan7333 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslan7333
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yorumun için teşekkür ederim GiTaRRa arkadaşım,ancak bir yanlış anlaşılma var,bu Amerikan park modülü,senin kullandığın yine imal ettiğim modüller arasında olan follow me home modülü. Amerikan park modülü parklar ile birlikte ön sinyallerin kısık şekilde yanmasını sağlar,sinyal verildiğinde normal parlaklığında yanar,bu modülde hem ısınma sorunu yok hemde sinyallerin kısık yanma ayarı yapılabiliyor. Forum kurallarını ihlal etmek kesinlikle istemediğim ve yapılmasını onaylamadığım bir durum,2.el kısmında da ilanım var(otomatik far sensörü-follow me home adı altında),o na istinaden direk konuyu açmıştım,ancak yönetimden izin almam gerekiyorsa tabi ki almalıyım,kiminle iletişime geçeceğm bu konuda?Uyarın için de teşekkür ederim,kurallara uyalım uymayanları uyaralım
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslan7333
Arkadaşlar son düzenlemeyi bitirdim,aracıma montajını yaptım.Daha orjinal olması adına zaman harcadım ve sanırım modülün benzeri de yok.Son durum ile özellikle arıza lambası yakma veya sinyal fasılası bozma riskleri ortadan kalkmış oldu.
Ekstra eklemelerden dolayı fiyat 5 TL gibi cüzi bir miktar fark edecek malesef.fiyatı 40 TL yani. Video: |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslan7333
Bugün montajını yaptığımız Vectra B
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslan7333
yukarıdaki mesajda video görünmüyor galiba
Vectra: |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslan7333
Normal bağlantı şeması: ![]() Çamurluk sşnyali dahil edilmiş şema: ![]() Video: |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |