![]() |
|
Beyaz jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2012 Saat 19:13 |
Merhaba arkadaslar
Aracimdaki janti vernikli beyaz yapsam sizce nasil olur. Kullanan veya elinde resim olan varmi. Varsa fikir edinmek adina paylasabilirmi ![]() |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence hic elleme cunku pejonun rc den sonra ki en guzel janti bulsam dusunmeden 16 jantlarimi cikartip takarim valla
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
efsane206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: İstanbul/Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsane206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bayılıyorum bu janta ya. Bencede Elleme. maşşallah aracın da cok güzelmiş.
|
|
SİKİNTİ YOK
|
|
![]() |
|
istpdr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2012 Konum: yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
yalnız deılmısım turkıyede :) "SİKİNTİ YOK "
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence bozma org. rengi daha güzel ve aracınız gerçekten çok hoş duruyor.
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Arac icin yorumlarinizdan dolayi tesekkur ederim arkadaslar. Kendi capinda biseyler yapmaya calistim ilk hali ile suanki hali arasinda dunya fark var nacizane biseyler yapmaya calisiyorm iste.Beni onurlandirdiniz
Jant uzaktan hos ama yakindan cok can skiyor.orh rengine boyatip duzeltmeyi dusunuyodun aklima beyaz geldi. O yuzden bi fikir alayim istedim Tekrar tesekkur ederim |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |