![]() |
|
307 teyp bip sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2012 Saat 17:47 |
|
arkadaşlar aracımın teybinde sorun vardı 307 orijinal kasetçalarını çıkarmış, cd çalar kullanan bi arkadaştan kasetçalarını aldım aracıma taktım teyp kodu yok ama aracıma taktım teyp çalıştı ama 2 saniyede bip sesi çıkarıyor az önce servise gittim tanıtmak gerekiyor dedi ve 40 liraya tanıtacaklarmış başka bi çözümü yok mu bunun.
teybi 50 liraya aldım 40 lira da tanıtmaya mı verecez?
|
||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bazi teyp modelleri teyp kodu isteyerek sozde guvenligi saglarlar. Bazilari ise aracin sasi numarasini her kontak ceviriste karsilastirir. PP2000 ile araciniza baglanarak teybe aracinizin sasi numarasinin kaydedilmesi gerekiyor. 2 dakikalik bir is. 40 lira ona verecegime 400 lira PP2000'e veririm daha iyi
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
o 400 tl lik pp2000 ler sağlıklı mı internette ki sitelerdede var araca zarar veriyor diye duydum ama çin menşeyli ürünlerin?
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
hocam arkadaş 40 lira daha vermek istemediğinden bahsetmiş siz 400e pp2000 diyosunuz
![]() |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Orjinal olaninin fiyatini bilmiyorum ama herhalde 2000-3000 liradan asagiya degildir. Ben de cin menseili olan ama uzerinde Made in France yazanlardan kullaniyorum. Hicbir zarari yok, olamazda. Cunku bire bir klonlanmis ![]()
Zamaninda burada hiz sabitleyicisi taktirmak icin yetkili servise gittigimde tanitim icin 50 euro istemislerdi. Daha dogrusu saatlik iscilik ucreti 50 eurodur ve tahmini bir saat tutar demislerdi. O zaman gidip PP2000 almistim. Kaca aldigimi hatirlamiyorum ama su anda donup baktigimda yaptigim en iyi islerden bir tanesiydi. Kendime hiz sabitleyiciden baska pek kari olmadi ama cevremdekilere cok oldu ve olmaya da devam ediyor. Sevap kazanmak istiyorsaniz bundan iyisi yok ![]() Düzenleyen koliva - 07 Mayıs 2012 Saat 20:08 |
||
![]() |
||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
|
sorunu çözdüm arkadaşlar iki teybi de söktüm ve benim teypteki arızalı kısımları düğmeleri ve çizilmiş olan ön paneli satın aldığım teyptekiyle değiştirdim 10 numero oldu... bu servis beni usta yapacak en sonunda
![]() |
||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
||
![]() |
||
beyobali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2012 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
Arkadaşlar ben de yeni katıldım hayırlı akşamlar . Aynı ses bazen benden de geliyor. Bir anlam veremedim nedendir. 2006 307 sw
|
||
beş dakika ara
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |