![]() |
|
DİAGNOSTOTİK ARIZA LAMBASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ali1980 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2012 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2012 Saat 12:21 |
arkadaşlar 2003 model 307 benzinli antipollition fault arızazı gösteriyor hava filtresindendir diye duydum filtreyi değiştirdim sonra arıza hafızasını sıfırlattım bir süre aracı kullandıktan sonra yine aynı arızayı veriyor yardımınz için teşekkürler
|
|
WWWXXXX
|
|
![]() |
|
efe1988 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oksijen sondasındandır yakıt yanma oranındandır diye düşünüyorum araçta lpg var mı
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Arizayi sildirirken hatayada bir baksaydiniz keske. Ne hatasi vardida sildiniz?
|
|
![]() |
|
aacemm ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2010 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
bendede aynı sorun p2191 hata kodu sildiriyorum yine çıkıyor ama sadece lpd de sorun çıkkartıyor benzinde sorun yok .bugün olmadı yarın katalizörü kontrol ettirecem 450 tl fiyat çekiyolar,
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |