![]() |
|
navigasyon sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
marjinal44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marjinal44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2012 Saat 23:24 |
slmlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1.6 tecnoplus 2004 ege mavisi 307 var
istanbul kartal
şöyle bir sorunum var kaç navigasyon cihazı denediysem bu aracın içinde bir türlü gps bağlantısı kuramıyor camdan dışarıya doğru çıkardığımda çekiyor araç içine koyduğumda 2dk sonra gps sinyali kayboluyor tablet pc gps bile denedim aynı sonuç bilgisi olan varmı yağmur ve farsensöründen uzaklaştırdım gene aynı sorun
|
|
2004 307 tecnoplus
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınızın ön camı özel bir camdır. Adını tam bilmiyorum ama bu cam sinyalleri engelliyor. Bundan ötürü gps sinyali alamıyorsunuz camın altında.
Özel bir gps cihazı alıp antenini camdan bağımsız olacak şekilde bir yere monte edebilirseniz çalıştırabilirsiniz. |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
dostum bende de 406 var. öncam değişmiş yan sanayi. sensörler çalışmıyor. yağmur ve ışık sensörü. serviste ön cam yan sanayi ondan olabilir demişlerdi. bence de camdan senin sorunun
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
cam ile alakası olacağını zannetmiyorum. bende de 307 XT vardı, sensörlü a termik ön camı vardı ama navigasyon sadece tünellerde çekmiyordu. Aracın içinde sinyal kıran başka bir şey olabilir.
Daha önce başka bir üyenin başına buna benzer bir olay gelmişti. Aracın eski sahibi otomatik garaj kapısı için araca bir şey taktırmış. Sürekli sinyal yayıyor ve eve yaklaşınca kapı otomatik açılıyor. Adam bu cihazı fark edip söktürünce sorun ortadan kalkmıştı. Bu da aynı bir şey olabilir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Metin usta,
Jammer ve farlkı sinyal yayıcılar gps sinyalini engelleyebilir ama, Özel camlar var bunlar hem güneş kırıyor hemde bu tarz sinyalleri etkiliyor. Sırf bundan dolayı gps anteni takanlar var. Teknoplus olduğu için ben ön camdan kaynaklı olacağını düşünüyorum. Eğer bir sinyal yayılıyorsa bu küre şeklinde yayılacaktır cihaz ne arabada ne de arabanın çevresinde uyduya bağlanmayacaktır. Navigasyo cihazını varsa sunroof-yoksa da yan camlarda ve kelebek camında bir deneyin derim. Bir de belirttiğim özellikteki camlara cam filmi uygulaması yapmıyorlar. Ön cama film çektirmek istediğinizde firmalar ilk önce bunu soruyor. |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
hocam benim navigasyon antenim ön camın en sol ebn altında köşede torpidonun üstünde saniyeler içinde bağlanıyor
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
marjinal44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marjinal44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim ilginiz için antenli navigasyon kaldıysa artık onlardan alıcam sanırım ::DDD
7 inç ekranlı bir navitech teyp var ondanda şüphelendim bluetooht çakışması olabilir diye onu kapayıp denedim yok fayda
dediğiniz üzere camdan şüpheleniyorum bende saoğulun
|
|
2004 307 tecnoplus
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
telefon sinyalleri de düşüyormu çok merak ettim
|
|
![]() |
|
Kullandığınız double-din teybin harici anteni vardır muhakkak. Bu antenin alıcısını nereye koydunuz ? |
|
![]() |
|
mestmes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
merhabalar bahsedilen konu benimde başıma geldi. zor çekme ve 100 metre gibi hata payıyla çılışıyordu eğer mümkünse ogs taktığımız aynanın yan tarafındaki siyah noktalı yere gps antenini yapıştırın. |
|
yolunuz açık olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |