![]() |
|
206 YAĞ SEÇİMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2012 Saat 02:09 |
arkadaşlar aracın bakımı geldi.. araç 135000 km de .. baskı balata-marş dinamosu-triger kayışı-rot başları-rot kolları-fren diskleri değişeli 20.000 km oldu.. şimdi arabanın yağını,yağ filtresini-benzinn filtresini,hava filtresini ve polen filtresini değiştirmek istiyorum.. hangi marka ve numara yağ kullanacağıma yardım ederseniz memnun olurum ...bide bi usta subab ayarına baktır demişti.. bu işlem kaç saat süren bi işlem ve fiyat olarak ne tutar? bu ayarı yaptırabileceğim özel yerler varmı yoksa motor ustalarının işimi?
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada 2000 mod 206 xr 1.4 benzin +lpg
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Herhangi bilindik bir markanin 5W-40 yagindan kullanabilirsiniz.
Düzenleyen koliva - 06 Mayıs 2012 Saat 09:11 |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mobil 0-40 kullan birde motor yağı ile bor power atarsan yakıtta tasarruf ve çekişte ve beygirde artma olur bunu biz denedik mobil 0-40 kullanmasan bile castrol 5-40 tam sentetik nfs2 kullan ama ben 0-40 kullanıyorum sabahları don olan havalarda bile çok kolay çalışıyor birde şanzıman yağı değiştirirsen 75-90 castrol tam sentetik şanzıman yağı var ben yeni deiştirdim ve çok memnunum içine birde dabulap sanzıman yağı katkısı attım maşallah ses filan vites geçişleri mükemmel ve seste çok fazla azalma oldu
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
usta ne alacaksan aman git parçacıdan kendin al yok sa 55 tl yağı 10 yağ filitresini bana yaptıkları gibi 140 tl ye kaktırırlar
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Mobil1 10-40 yag .subap ayarina eger gaza bastiginda gec tepki veriyorsa gir yoksa hic elleme . Motor sogumasini bekliyorlar 2Saat ve ayar yarim saat suruyor cok gerekli bi is degil bence vakit kaybi.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Gaza bastığımda geç tepki sorunu bende var, subap ayarıyla mı alakalıdır diyosunuz? |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Evet ordan oluyor. Arabanin rolanti ritmi bile degisiyor ayar yapilinca.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
benim aracım hdi motor , shell in 10*40 motor yagı kullanıyorum 10 bınde bir değişimi oluyor. servise bakıma götürdüğümde 15 binde bir değişimi olan farklı numarada yağ kullanıyordu castrolun
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Parasına göre kalite ama tavsiyem total al 10-40
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |