![]() |
|
vergi borcu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2012 Saat 12:52 |
Merhabalar arkadaşlar abiler öğrenmek istediğim bir konu var.
Aracımı satıyorum yanlız aracı aldığımdan beri yediğim cezaları hiç ödemedim geçen ben vergi dairesine gitmeyi düşünürken arkadaşım internetten bak dedi bende baktım benim 1000 liraya yakın olmustur dediğim cezalardan sadece bir tanesi gözüküyor bir tanede vergi borcu bu vergi dairesinin sitesine güvenmelimiyim yoksa vergi dairesine bi gidip baktırıyımı?
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben ödemelerimi gib gov tr den yapıyorum herhangi bir sorun yaşamadım orayla tutyor genelde bilgiler .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:) ya hayır oyleyse çok güzel iyi hoş hatta muhteşem :) ama tam satışı yapacakken karsıma lakadanak 1000 lira borç çıkmasından korkuyorum yazılan cezalar hiç görünmüyor acaba afdan mı yararlandım yoksa siteye yazmayabiliyolarmı ?
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
100 tl nin altı af oldu diğerlerini bilemem ama umarım sitede göründüğü kadardır ceza tutarı
![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
ohhh negüzel biz bütün cezalarımızı,vergilerimizi ödedik mal gibi 100 tl nin altını iptal etti devlet ne güzel valla
bu ülkede namuslu olmak enayilik oldu arkadaş
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
af olur mu yaa :)) güldürdünüz... en fazla taksitlendirilir yalnız benim ondanda haberim yok :(
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben arabayı alırken vergi dairesine gittik kayıtşarında 1 adet ceza var dediler adam diretti 2 adet olacak diye yarım saat taradılar sistemi buldular adam çıkartı ödedi. hepsi radar
|
|
![]() |
|
selkentli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: ısparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selkentli
kardeş, 15 gün içinde nete aktarırlar gerçekten ceza yazılmışkayda geçilmişse, ben 2009 dan beri vergi dairesinin sitesinden takip ediyorum, eski arabamı satarken de yeni arabayı alırkende güvence olsun diye borcu yokturu çıkarttım hiç bi sorun yok, illaki rahatlamak istiyorsan git vergi dairesine plakanı tarat çık, kimse yakana yapışmaz orada hemen bunları öde diye :)
hayırlısıyla sat arabanı |
|
# selkentli #
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |