![]() |
|
hangi marka lpg taktırmalıyım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2012 Saat 10:59 |
arkadaşlar 2001 model 1.6 16v 110hp 206 ma lpg bağlatmayı düşünüyorum atiker süper fast obıı diye tam kit olanın bağlatın diyo kimi usta ama ankarada bi ustaya sordum akl powerfast sistmide bağlatsan olur diyo yada atikerin sadece fast modelini çok kararsızım lpg bağlatınca sorunlar olcak diye korkuyorum lpg ile kullanan arkdaşlarım yardımıcı olursanız bana sevinirim
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
sizi söylediğiniz markalarla ilgili bir tecrübem yok ama 2 aracımız var ikisinde de kıt mtm kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadık.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende Atiker fast var bende bir sıkıntı yaşamadım..Arıza lambası yakma yada benzin göstergesinde düşme gibi sorunlarda olmadı hiç memnunum..
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
peki ortalama ne kadar bi yakmasında düşüş olur birde performans kaybı oldumu aracında
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
1,6 olduğundan performansta bir sıkıntı yaşamazsın bende 45000 km yaptım atikerle
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
atikerin fast modeli mi takıl sizin araçınızda volkanbey
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Evet sn. sosyete
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
markadan çok usta önemlidir. önce iyi bir usta bulmalısınız. çünkü usta iyi olmadıktan sonra en kaliteli kiti bile çalıştıramıyor.
benim 110 hp 307m de atiker safe fast obd2 vardı çok memnundum. yaklaşık 30.000 km yaptım bir kere arıza ışığı yakmadı, çekiş vs de aynı benzin gibiydi. Usta faktörü çok önemli tabi.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
serhat.307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serhat.307
6 ay için 2 araç değiştirip 2 sinide tüm taktırdığım için bu konu hakkında bayağ araştırma yaptım. Şimdi maddi durumın nasıl bilmiyorum ama ben tüme çok fazla para garcanması taraftarı değilim. altı üstü bir tüp işte. Markasına gelince benmim burada ki tüpçüm gerçekten çok iyi. Gaziantepten gelipte tüp taktıran bile var.ben 2 aracımada atiker taktırdım. bana landirenzo takalım pahalı demezsen dedi ama ben tüpe çok para harcanması taraftarı değilm. birsürü para harcıyorsun kendini ne zaman amorti edecek o bile bayağ sürüyor. ben atiker taktırdım çok memnunum. ama tüpçüm atiker taktırmadan önce atiker taktığımızda motor arıza lambası yanabilir demişti. evet tüp taktırdıktan sonra motor arıza lambası yandı. tüpçüye götürdüm hemen geri söndürdü. başka markaya gelince. bende 307 var forumdan çevremden herkse sordum. 2,500 liraya taktırıp şikayet eden de var en dandik marka tüp takıp şikayet eden de var. neyse o kadar araştırma yaptım ve işin sırrı montaj da. yani markası ne kadar yii olursa olsun montaj sağlık lı olmazsa olmuyor. uymuyor. kırmızı ışıkta istop ediyor diyorlar. yani ustan sağlam sa atiker yada o miktarlar da birşey takdır derim. ama ustan sağlam sa .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |