![]() |
|
Merkezi kilit problemi ( 206 ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2012 Saat 16:07 |
Merhaba arkadaşlar anahtardaki kilit düğmesine bastığım an araç kilitleniyor fakat hemen ardından kilitler tekrar açılıyor.Çözümü ne olabilir yardımlar için teşekkürler.
Araç : Peugeot 206 2001 XR Model
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kapilardan bir tanesi tam kapanmiyordur veya kapansa bile sensorunden dolayi acik kaliyor diye algiliyordur.
|
|
![]() |
|
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Kapılar kapalı peki sensör kontrolünü nasıl sağlayabilirim ? |
|
![]() |
|
Sorun sol arka kapıda imiş.Biraz sert kapayınca kilitledi.Sanırım kapıda boşluk oluşmuş yardımın için teşekkür ederim Koliva. İyi günler
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Rica ederim
![]() |
|
![]() |
|
GO--GO ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
yanlız bişeye dikkat etmeni tavsiye ederim benim aractada bu oluyodu set kapatınca düzeliyodu ama sert kapata kapata sensörü bozmuşum şimdi servisten parca bekliyorum ancak anahtarı sokup kitleyebiliyorum belki senin durum farklıdır ancak bilgin olsun diye solim dedm tedbir iyidir
![]() |
|
![]() |
|
Tesekkurler go go yarin tekrar inceleyecegim cozemezsem sanayi ye giderim
|
|
![]() |
|
GO--GO ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
önemli degil...inş. basit bi problemdir
![]() |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sensör için ne kadar ödediniz benim araçta da sol arka kapı sıkıntılı . Kendi kendine tavan lambasını yakıyor eğer alarmı devreye sokmuşsam da başlıyor alarmı öttürmeye . Kışın soğuktan oldu bu bozulma hava düzelince olmaz dedim ama bazen sabaha kadar alarm ötüyormuş komşular diyor . Ayrıca bu sensör nerede bende bi el atsam diyorum .
Düzenleyen dukenukem82 - 11 Mayıs 2012 Saat 09:17 |
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hazır ele almışken söküp güzelce temizlemeni tavsiye ederim. daha uzun ömürlü olur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Neye benzediğini bilsem temizlerim de bilmiyorum ki :))
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |