![]() |
|
106 Kilometre teli bulamıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
E.Acurman ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2012 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı E.Acurman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2012 Saat 12:33 |
|
Herkese merhaba Aracım Peugeot 106 XR Kilometre teli koptu yenisini yetkili serviste bulamadım sakaryada bu konuda yardımcı olucak varsa cok sevinirim
![]() |
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aracın şase numarasını verirsen bakayım
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
E.Acurman ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2012 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı E.Acurman
|
Yolladım hocam
|
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu km teli ne işe yarar bana servis 3 sene önce değişmesi lazım dedi tamam değiştirin dedim elimizde yok şuanda dedi öyle kaldı hala değişmedi acaba ne işe yarar
|
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı E.Acurman
|
km sayacını ve kadranı çalıstırıyor çok zor bulunan bişey hocam adamı arabadan soğutur
![]() |
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |